Eddigi életed során mi volt a legroszabb "'húzásod"?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 11:01
11/13 anonim válasza:
Nekem sok volt de a leges legdurvább húzsá,hogy az egyik gyerek nem a férjemtöl van.
12/13 anonim válasza:
Vao!Az tényleg kemény!
Nekem állandó van,balek hajlam vagyok sajnos.
13/13 anonim válasza:
Hogy mondhatni megcsaltam életem nagy szerelmét... :( Megbocsájtott, mert nem annyira durva volt a szituáció, szóval nem csók, vagy szex volt, de életemben ezt bánom a legjobban, nem érdemelt Ő ilyet... És így érthető módon a bizalom sem a legnagyobb az irányomban, talán sosem lesz az, de megérdemlem.
Az 26kg-ra lefogyott lánynak üzenem, hogy ez a szüleid rossz húzása is volt, nem csak a te hibád! 14 évesen ilyen súllyal szerintem az életveszély küszöbén voltál, el sem tudom képzelni, hogy nézhettél ki, pláne nem tudom elképzelni, hogy ezt a szüleid hogy hagyhatták. Ilyenkor szerintem már jó ötlet az "addig fel nem kelsz, amíg meg nem eszed" módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!