Eddigi életed során mi volt a legroszabb "'húzásod"?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 11:01
1/13 anonim válasza:
Hogy férjhez mentem egy olyan emberhez akihez nem kellett volna.
3/13 anonim válasza:
Hogy lefeküdtem a volt barátnőm akkori pasijával úgy,hogy leitatott és másnap nem emlékeztem semmire.
4/13 anonim válasza:
Inkább volt pár kis rossz húzás. Úgy annyira nagy nem volt...
De talán az, hogy régen túlságosan adtam mások véleményére és nem vállaltam be azt amit én igazán szerettem volna. Most meg már valószínűleg késő.
Ma megfogadtam, hogy innentől senki véleménye nem érdekel én különc vagyok és leszek, ennyi. És nem bánok meg semmit :)
5/13 anonim válasza:
Az, hogy lehuztam kemeny 4 evet egy olyan pasival, aki nem erdemelt meg!
7/13 anonim válasza:
Szenvedek most a volt párom miatt, mikor nem érdemli meg!!!
8/13 anonim válasza:
Hogy elkezdtem munkaviszonyban dolgozni, mielőtt meglett volna a diplomám.
9/13 anonim válasza:
Hogy nem fejeztem be az okj-s sulit!
10/13 anonim válasza:
Hogy nem hallgattam a szüleimre, hogy egyek, mert le fogok fogyni. Le is fogytam 14 évesen 26 kg-ra, most vagyok 39 e még most is soványka vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!