Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan "juthanék előrébb"?...

Hogyan "juthanék előrébb"? Egy kis népszerűség a cél.

Figyelt kérdés
16 éves (lány) vagyok, és abszolút vesztes. Pedig tök átlagosan nézek ki, tök normálisan öltözködöm, kedves vagyok mindenkivel stb. (lehet, hogy ez a baj, mert a mai világban a becsületes és kedves emberek semmire nem jutnak.) Nincsen sok barátom/barátnőm, többnyire egyedül vagyok suliban is, és összesen 230 ismerősöm van facebookon. Persze, most sokan azt mondják, hogy ez nem lehet gond számomra, de azért én mégis szeretnék egy kicsit "népszerűbb" lenni. Pasit szerezni, barátokat stb. A rendes válaszolókat adókhoz az a kérdésem, hogy hogyan tehetném meg mindezt? Értelmes tanácsokat várok, a hülyeségekkel meg beszólásokkal kíméljenek. Köszi.

2012. máj. 24. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Tedd fel magad youtobe-ra, karaoke. Bár azzal csak leégetnéd magad, de népszerű lennél.
2012. máj. 24. 19:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ne akarj népszerű lenni :) A kedves, aranyos emberek sosem lesznek valami népszerűek. Próbáld meg önmagad maradni. Hidd el, ha kijártad a középsulit és elkezdesz saját életet élni, kellően 'megkeményedsz', ettől függetlenül, ha megmarad a jóindulatod rengeteg embert meg tudsz majd fogni vele:)

Barátszerzés és "pasizás" szempontjából, nekem a hobbim(lovaglás) és koncertre járogatás volt a legjobb módszer/alkalom. :)

Egyébként nekem alig 100 ismerősöm van facebook-on, de ettől még normális embernek érzem magam :D épp annyi barátom van amennyire szükségem van, igaz hogy egy kezemen megtudom őket számolni, de igazi barátok!

Remélem segítettem!

2012. jún. 15. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!