Hogyan kezeled a "hülyéket"?
Van egy osztálytársam, aki nem tudta, hány hónapból áll egy év. Másik osztálytársam védekezés nélkül csinálta a pasijával, úgy, hogy az elment benne, teherbe is esett, abortuszra ment. Elmesélte ezt nekünk, az egyik csaj meg megkérdezte, hogy hány évig csinálták ezt, mert kíváncsi, hogy akkor ő még meddig csinálhatja ugyanígy védekezés nélkül...
És engem az idegesít, hogy alig lehet találni értelmes embert, vagy ha értelmes, akkor meg kétszínű, számító. Szóval inkább a butákkal beszélek az osztályban mert azok legalább kedvesek, de néha már marom magam, amekkora hülyeségeket tudnak beszélni. Ti hogy kezelitek az ilyen helyzeteket?
Énis hasonló osztájba járok. 13bol 10 totál paraszt en eszt ugy kezel hogy : HAGYATOK BÉKÉN ES HÚZATOK A P***Á-BA!!!!!!!
aszt kivárom a tanítás végét aszt vagyok voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!