Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kezeled a "hülyéket"?

Hogyan kezeled a "hülyéket"?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, aki nem tudta, hány hónapból áll egy év. Másik osztálytársam védekezés nélkül csinálta a pasijával, úgy, hogy az elment benne, teherbe is esett, abortuszra ment. Elmesélte ezt nekünk, az egyik csaj meg megkérdezte, hogy hány évig csinálták ezt, mert kíváncsi, hogy akkor ő még meddig csinálhatja ugyanígy védekezés nélkül...

És engem az idegesít, hogy alig lehet találni értelmes embert, vagy ha értelmes, akkor meg kétszínű, számító. Szóval inkább a butákkal beszélek az osztályban mert azok legalább kedvesek, de néha már marom magam, amekkora hülyeségeket tudnak beszélni. Ti hogy kezelitek az ilyen helyzeteket?

2012. máj. 22. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Énis hasonló osztájba járok. 13bol 10 totál paraszt en eszt ugy kezel hogy : HAGYATOK BÉKÉN ES HÚZATOK A P***Á-BA!!!!!!!

aszt kivárom a tanítás végét aszt vagyok voltam :)

2012. máj. 22. 21:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Első, ez ugye csak vicc?!
2012. máj. 22. 21:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Ti kisegítő suliba jártok? :)
2012. máj. 25. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!