Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ps3-ról mit gondoltok? (Vélemé...

Ps3-ról mit gondoltok? (Véleményem, majd a kérdés lent. )

Figyelt kérdés

Tisztelet Mindenkinek!

A PS3 hosszú távon szerintem a legjobb megoldás...!! Még pedig a Blu ray miatt (is!!!)! Az X-box 360 DVD alapú, és a DVD-re (dupla rétegű..) 8 GB fér rá...! Egy Blu ray lemezre több 10 GB (pl 25 GB) na most:, ha a sony ügyes, akkor tovább versenyben tud maradni pl: az X-box 360-al szemben, hisz a Blu ray lemezre sokkal több adat fér rá, tehát nagyobb a kapacitás,ami azt jelenti, hogy több adat fér rá, és ha több adat fér rá, akkor(HA AKARJÁK, ÉS HA ÜGYESEK..) könnyen elérhető, hogy a játékokból többet hozzanak ki...pl: szebb grafika, vagy háttérgrafika...Sokkal könnyebb pl: egy 25GB-os lemezre csúcs játékot tenni, készíteni, mint egy kisebb kapacitású lemezre, és ,,összezsúfolni,, azt a sok mindent!!! Ez ,,olyan dolog,, , hogy például van egy szoba...Egy 10x10 méteres vagy egy 2x2 méteres szobába lehet több pl: ágyat betenni???? Hát persze, hogy a nagyobb szobába...!!! A Blu ray a jelen és a jövő!!!Gondolkodjunk csak ésszerűen: A KÖVETKEZŐ X-BOX DVD-és lesz????? NEEEEEEMMMMMM!!!!(ha nem hülyék..) A SONY MEG VOLT OLYAN OKOS, ÉS ,,JÖVŐBELÁTÓ,, hogy előre gondolkodott...., így akár tovább húzhatja bármelyik konzolnál..!!! És, ha lesz majd új konzol a Blu ray miatt is, akár verseny képes maradhat...!!!! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az X-box 360 is egy nagyszerű konzol, nagyszerű grafikával...!!! A NINTENDO játékok meg a szívemhez nőttek..(20 éve nyomom a SNEST-is!!!) De szerintem a jövő a PS3!!!!!!!!!!!

Mi a véleményetek a PS3-ról????Akinek van személyes tapasztalata, azt megkérem, hogy írjon...(ps3 move stb..) Nagyon Szépen Köszönöm! Várom megtisztelő válaszaitokat!!!!

2012. máj. 20. 22:34
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szépen tényleg! Nagyon jó fej vagy! Örülök, hogy ,,dumcsiztunk,,! Nagyon sok hasznos dolgot írtál...!!!

Nekem azért nehéz a döntés, mert, ha lenne elég lovettám ps3-at vennék, de most nincs. Egy Wii-re meg hamarabb összegyűlik, de lehet Wii-t veszek, egy jó darabig azzal is el leszek, és utána ps3. De ez most lóvé függő..!!!

A Wii meg szerintem azért nem annyira rossz, hogy 36-40 ezret ne érjen! :D Csak nem tudom milyen az érzékelője....Elvileg kiadta rá egy másikat amivel pontosabb....! Most már REMOTE PLUS, ha jól tudom...!!! Ha pl: tenisznél bevenné a csuklómozdulatot, akkor zsír lenne, mert a régebbi kontroller úgy tom nem vette be..!

A másik az meg, hogy imádom a NINTENOD játékokat!

Tényleg köszi, nagyon aranyos vagy! :D

Ma van a szülinapom, 22 lettem....Legközelebb ,,csókolomot,, köszönj!!!! xd xd xd xd :d :D

MÉG EGYSZER KÖSZÖNÖM! Bár csak a mai világban mindenki ilyen normális lenne!

Üdv: HUNNN Alias Norbi xd

2012. máj. 25. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!