Ps3-ról mit gondoltok? (Véleményem, majd a kérdés lent. )
Tisztelet Mindenkinek!
A PS3 hosszú távon szerintem a legjobb megoldás...!! Még pedig a Blu ray miatt (is!!!)! Az X-box 360 DVD alapú, és a DVD-re (dupla rétegű..) 8 GB fér rá...! Egy Blu ray lemezre több 10 GB (pl 25 GB) na most:, ha a sony ügyes, akkor tovább versenyben tud maradni pl: az X-box 360-al szemben, hisz a Blu ray lemezre sokkal több adat fér rá, tehát nagyobb a kapacitás,ami azt jelenti, hogy több adat fér rá, és ha több adat fér rá, akkor(HA AKARJÁK, ÉS HA ÜGYESEK..) könnyen elérhető, hogy a játékokból többet hozzanak ki...pl: szebb grafika, vagy háttérgrafika...Sokkal könnyebb pl: egy 25GB-os lemezre csúcs játékot tenni, készíteni, mint egy kisebb kapacitású lemezre, és ,,összezsúfolni,, azt a sok mindent!!! Ez ,,olyan dolog,, , hogy például van egy szoba...Egy 10x10 méteres vagy egy 2x2 méteres szobába lehet több pl: ágyat betenni???? Hát persze, hogy a nagyobb szobába...!!! A Blu ray a jelen és a jövő!!!Gondolkodjunk csak ésszerűen: A KÖVETKEZŐ X-BOX DVD-és lesz????? NEEEEEEMMMMMM!!!!(ha nem hülyék..) A SONY MEG VOLT OLYAN OKOS, ÉS ,,JÖVŐBELÁTÓ,, hogy előre gondolkodott...., így akár tovább húzhatja bármelyik konzolnál..!!! És, ha lesz majd új konzol a Blu ray miatt is, akár verseny képes maradhat...!!!! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az X-box 360 is egy nagyszerű konzol, nagyszerű grafikával...!!! A NINTENDO játékok meg a szívemhez nőttek..(20 éve nyomom a SNEST-is!!!) De szerintem a jövő a PS3!!!!!!!!!!!
Mi a véleményetek a PS3-ról????Akinek van személyes tapasztalata, azt megkérem, hogy írjon...(ps3 move stb..) Nagyon Szépen Köszönöm! Várom megtisztelő válaszaitokat!!!!
Köszönöm Szépen tényleg! Nagyon jó fej vagy! Örülök, hogy ,,dumcsiztunk,,! Nagyon sok hasznos dolgot írtál...!!!
Nekem azért nehéz a döntés, mert, ha lenne elég lovettám ps3-at vennék, de most nincs. Egy Wii-re meg hamarabb összegyűlik, de lehet Wii-t veszek, egy jó darabig azzal is el leszek, és utána ps3. De ez most lóvé függő..!!!
A Wii meg szerintem azért nem annyira rossz, hogy 36-40 ezret ne érjen! :D Csak nem tudom milyen az érzékelője....Elvileg kiadta rá egy másikat amivel pontosabb....! Most már REMOTE PLUS, ha jól tudom...!!! Ha pl: tenisznél bevenné a csuklómozdulatot, akkor zsír lenne, mert a régebbi kontroller úgy tom nem vette be..!
A másik az meg, hogy imádom a NINTENOD játékokat!
Tényleg köszi, nagyon aranyos vagy! :D
Ma van a szülinapom, 22 lettem....Legközelebb ,,csókolomot,, köszönj!!!! xd xd xd xd :d :D
MÉG EGYSZER KÖSZÖNÖM! Bár csak a mai világban mindenki ilyen normális lenne!
Üdv: HUNNN Alias Norbi xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!