Miért van az, hogy egyeseknek minden megadatik, míg másoknak semmi!?
Nem kell mindent elhinni... Nekik is vannak rossz dolgok az életukben, hidd el :)
Például én ismerek egy gazdag fiút, akit persze a szulei pénzelnek, látszólag mindene megvan, egzotikus kirándulásokra jár stb. stb. stb...
És képzeld el, hogy analfabéta!!! Mondjuk nem a szó klasszikus értelmében, de nagyon nagy írási és olvasási nehézségei vannak, ha diktálják neki akkor végképp nem tudja leírni... és elviselhetetlenul bunkó, barátai sincsenek, csak cigányok... Nagy szégyen :DD
Ne gondold, hogy minden olyan tokéletes!
01:20, nem lehet hogy a fiú diszleksziás??? Ha az, akkor nem szabad bántani, mert ez betegség és nem tehet róla!!!És nagyon gyakori betegség!
Kérdező, te pedig próbálj pozitívabban hozzáállni a dolgokhoz!!
Sziasztok! Először is köszönöm szépen a válaszokat.
1.válaszoló: lehet,hogy van benne valami XD
2.v.: még nem láttam a filmet,de meg fogom nézni most hogy így ajánlottad...
3.v.: nyugi átérzem ^^ én is adok magamra,rengeteg barátom van,azt hiszem a 45 kg-ra nem mondhatom hogy kövér vagyok x)...és hát mégse jön össze semmi :( egy csomó fiú mondta már hogy "milyen cuki vagy" de járni egyik sem akar velem... XD
4.v.: persze tudom,hogy nem hullik az ölembe,de... az anyagiak nem rajtam múlnak,a szépség sem,a szerelem meg hát...tudod te hányszor próbálkoztam már? de mindig csak visszautasítást kapok...
6.v.: 16 éves vagyok. Tudom,hogy mindenki csak a saját problémáját látja,de egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy azoknak a lányoknak valamilyen gondjuk is lenne...ők nem betegek mint az a fiú akiről írt az egyik válaszoló. A szüleik is nagyon rendesek. Egyszóval jól ismerem őket és az ő életük tényleg....mint egy tündérmese...talán csak annyiban nem hogy ezek a lányok állandóan buliznak meg isznak sőt van amelyik cigizik is..de a többi..tényleg mint 1 tündérmese.
Mégegyszer köszi a válaszokat és ahogy írtátok...megpróbálok pozitívabban gondolkodni,a pasiknál tovább próbálkozom XD és megnézem a filmet. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!