Mi a véleményetek egy olyan huszonéves fiúról, aki kislányokkal barátkozik?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint furcsa, de nem tudom, hogy ti hogy gondoljátok.2012. máj. 11. 08:47
1/9 anonim válasza:
Milyen idős kislányokkal, és milyen mély a barátság?
2/9 A kérdező kommentje:
Hát néhámy hetes ismeretség, meg még a nagyon 12-13 éves korosztály. Bocs, de sztem azok még kislányok.
2012. máj. 11. 09:31
3/9 A kérdező kommentje:
*néhány
2012. máj. 11. 09:32
4/9 anonim válasza:
Burkoltan azt kérdeztem, hogy pedofil-e az illető. A fiúk később érnek, mint a lányok. A 20 éves 16-17 körüli passzol. A 12-13 éves az tényleg más csoport.
5/9 A kérdező kommentje:
Ha a te burkolt kérdésedre tudnék válaszolni, akkor nem tettem volna fel a kérdést. Szal akkor pedofil?
2012. máj. 11. 10:30
6/9 anonim válasza:
mért szerinted ? 20 évesen ne barátkozzon 12éves kislányokkal!! rohadt pedofil gyászlélek
7/9 A kérdező kommentje:
Előző fogd vissza magad! Menj inkább el otthonról és fuss néhány kört! Alpári...
2012. máj. 11. 13:20
8/9 anonim válasza:
ha azért barátkozik velük, mert tetszenek neki, akkor eléggé pedofil. ha meg azért, mert őket érzi közel magához, akkor meg baromira gyerekes.
9/9 anonim válasza:
Amég nincsenek 14 évesek a lányok addig szekszuális kapcsolat semmi esetre se!Mert bünteti a törvény,csak ha 14 évesek elmúltak és bele egyeznek akkor lehet.Tehát 14 év betöltése a bele egyezési korhatár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!