Létezik olyan tizen-, huszonéves csaj, aki végig bír ülni egy 10 perces buszutat, anélkül, hogy az okostelefonját babrálná?
Figyelt kérdés
Mostanában azt látom, hogy az összes fiatal csaj, de valóban kivétel nélkül, a buszon az okostelefonját nyomkodja. amint felszáll, már veszi is elő, vagy eleve a kezéhez van ragadva. Általában fülhallgatóstul, de a fülhallgató alól még akad kivétel.2012. jan. 26. 12:14
1/8 anonim válasza:
Létezik. De ők miért zavarnak téged?
2/8 A kérdező kommentje:
mert túl elfoglaltak ahhoz, hogy meg lehessen szólítani.... ismerkedni nem lehet velük emiatt, azért zavar.
2012. jan. 26. 12:29
3/8 anonim válasza:
ezeket úgy híják tucat lányok,ezeket nemszeretem de vanak rendes lányok 500-1 azokot szeresuk:)
4/8 anonim válasza:
Például én. :) Nincs okostelefonom, nincs is rá szükségem. Bár tény, hogy mikor utazom, szeretek zenét hallgatni, de mostanában azt sem szoktam, inkább olvasok. :)
22/L
5/8 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nem a buszon akarj ismerkedni. Én, amint kilépek otthonról folyamatosan zenét hallgatok. Nem b@sztatom a telefonom, csak a zene szól... Egyébként ez egy üzenet is: ne zavarj vazze (nem érdekelsz)...
6/8 A kérdező kommentje:
tehát ismerkedni ott próbáljon az ember, ahol végképp nem lehet, pl qrvahangos szórakozóhelyen, ahol a fülbeüvöltés az egyetlen verbiális lehetőség.
2012. jan. 26. 13:36
7/8 anonim válasza:
Elég sekélyes a gondolkodásod: vagy buszon vagy qrvahangos szórakozóhelyen, számodra nincs más alternatíva...
Ha valaki zenét hallgat az azt jelenti, amit fentebb írtam.
8/8 A kérdező kommentje:
te sem írtál alternatívát.
2012. jan. 26. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!