Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van közöttünk egy megmagyarázh...

Van közöttünk egy megmagyarázhatatlanul különleges érzés? Továbbra is kereshetem barátként vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon különleges fiú az életemben,több mint 1 évet együtt voltunk,nekem nagyon elviselhetetlen a viselkedésem (nem szándékosan),de elég hisztis tudok lenni minden téren.Úgy érzem meg tudok változni(ezen vagyok). Első pillantásra beleszerettem.Csodálatos volt az az időszak,de szétváltak útjaink,egyrészt miattam,meg volt más is amiben nem egyeztünk (ő nagyon közösség centrikus,ezt úgy értem,hogy őt nagyon sokan szeretik,mert nagyon jó ember és általában minden közösségi programban részt vesz az egyetemen belül,én kicsit zárkózottabb vagyok).Mindig nagyon jó érzés vele találkozni,nagyon szeretem.Lett barátnője,és ennek is nagyon örülök,mert egy nagyon hozzáillő lányt talált magának.Úgy érzem közöttünk több van,mint barátság,olyan karmikus kapcsolat jellegű,nagyon örülök,hogy megismerhettem,és nagyon felnézek rá.A családjával is azóta is nagyon jóban vagyok.Ő nagyon szerette volna ha még beláthatatlan ideig együtt leszünk,de nem bírta már a hisztijeimet,és én sem bírtam elviselni,hogy szenved emiatt,én is szenvedtem saját magamtól.Nagyon megviselt minket az elválás,de én úgy gondolom,hogy mi párkapcsolatban nem tudnánk együtt élni soha,ami egyszer nem működött nem is fog(mert sok mindenben nem értettünk egyet),de nagyon szeretném vele tartani a kapcsolatot,de amikor találkozunk a barátai próbálják elvinni a közelemből,pedig úgy érzem,hogy ő is örül ha lát.Nekem is van azóta barátom,akivel jól megvagyunk,de nem érzem azt amit az előző fiúnál,édesanyámat,édesapámat,és a nővéremet tisztelem ennyire.Néha úgy érzem ő nem szeretné velem tartani a kapcsolatot,meg azért ez bonyolult helyzet.....
2012. máj. 11. 01:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Az a baj szerintem, hogy elkerülhetetlen, hogy eltávolodjatok egymástól. Más lenne a szitu, ha mindig csak barátok lettetek volna, de miután együtt is jártatok, így azért már komplikáltabb a dolog.

Én értem, hogy még érzelmileg kötődsz ehhez a fiúhoz, mert nagy hatással volt rád, de szerintem ez a nagy barátok dolog, már csak önámítás lenne, ugyanis, ahogy írtál róla nekem az jött le, (még ha nem is mondtad ki egy az egyben), hogy nem csak mint barát szereted őt még, viszont az az "életszakaszotok", amikor ti még egy párt alkottatok, lezárult. Idő kérdése, hogy mikor fogtok teljesen eltávolodni egymástól.

Sajnos ezzel nem nagyon lehet mit tenni. ő már boldog, talált valaki mást, akivel jól érzi magát. Ha nem érzed jól magad a jelenlegi pároddal, akkor ne hitegesd tovább, keress mást. Keresd meg te is azt, aki boldoggá tehet téged.

Remélem tudtam valamennyit segíteni.

2012. máj. 11. 01:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen.Nehéz volt megszokni hogy néha van valakije,ő nem is igazán beszél róla,nekem is volt valakim,én többet meséltem erről.Viszont tudom hogy kapcsolatot már nem szeretnék vele,de azt is tudom hogy ilyen mély kötődés nem fog egyhamar kialakulni közte és más nő között.Nekünk vannak közös dolgaink is,és remélem ez sokáig így is fog menni,benne bízok meg a legjobban.
2012. máj. 11. 02:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat:)

Kedves első válaszoló az említett fiúba nem vagyok szerelmes,csak nagyon kötődöm hozzá,és nem szeretnék tőle semmilyen párkapcsolati jellegű dolgot.De elgondolkodom rajta,hogy mi lenne a helyes út az "új" fiúval,már vele is együtt vagyok egy éve.

Még amit le szerettem volna írni,hogy szoktam beszélni az anyukájával,és azt mondja,hogy a fiú ugyan így beszél rólam otthon,ahogy én róla.És az anyukája mindig azt mondja,hogy ne bánjam,hogy nem velem van,mert hogy mi nagyon jó barátok vagyunk,és higgyem el,hogy ez a srác lenne az első akire számíthatnék akármelyik pillanatban,és ez fordítva is így van.

2012. máj. 11. 10:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló!

Nekem is ugyanez a szitu,hogy ő nem nagyon beszél róla.Egyszer lementünk bulizni,és a nővéremnek úgy köszönt,hogy "drága sógornőm".Meg bemutatta neki az új barátnőjét.Én is ismerem a lányt és nagyon aranyos.Én mindig abból a mondatból építkezem,hogy "Sose bánd,hogy vége,örülj,hogy megtörtént ",és ebben benne van mindaz,hogy nem kell saját magunkat ostromolni amiatt,hogy egy másik lány kezét fogja,hanem mindig az adott élethelyzetből kell kihozni a legjobbat:)Kitartás!

2012. máj. 11. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!