Mi lehet ez a különleges érzés?
Figyelt kérdés
Ma a barátnőmell elmentünk egy játszira és ott beültünk a kis házba és a hinta magától elkezdett lengeni.(a szél nem fújt)
Utána eljöttünk és végig olyan érzésünk volt mintha ma valami különleges,furcsa dolog történne velünk olyan ami megváltoztatja az életünket,és olyan mintha figyeltek volna minket.
Utána elkezdtünk beszélgetni a sellőkről és hirtelen áramütésfélét éreztünk a mikor a kezünk összeért.
mi lehet az? és még mindig bennünk van az érzés....
2009. nov. 22. 17:15
1/8 anonim válasza:
Túl sok filmet néztek, és ez elhihiteti veletek olyan dolgokat, mintha magától lengne a hinta, és megrázna az áram... kevesebb TV-t nézzetek...
3/8 anonim válasza:
mi változtatná meg az életeteket ugyan?
ez őrültség, csak képzeltétek
sellők biztos nem lesztek:)
4/8 anonim válasza:
de ha azok lesztek szivesen megnézném hogy úsztok a Tiszáőba vagy a DunábaXD
5/8 anonim válasza:
apropó... lehet a cukros bácsi figyelt titeket a bokor mögűl...xD
6/8 anonim válasza:
sok a H2O xDD vazze már sellő mánia is van? vámpír vagyok, sellő vagyok, varázsló, boszi....mi jön még? Hófehérke vagy egyszerre a 7 törpe? xDD
7/8 anonim válasza:
vérfarkas, jövőbe látok, gondolatokba olvasok
8/8 anonim válasza:
vagyis nem énXD
csak folytattam az utsó elöttiét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!