Hogyan dolgozzam fel?
Egész életembe egy nagy álmom volt: bejutni az ország egyik legjobb egyetemére, egy magas ponthatárú szakra. Rengeteg mindent tettem érte, többek között javítóérettségiztem tegnap töriből, a jövő héten pedig egy választott tárgyból fogok. Hónapok óta éjjel-nappal csak a tanulásból állok, és nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Minden bizonnyal nem fognak felvenni. Bele vagyok már most betegedve. Fogalmam sincs, hogy most mi lesz. Felvesznek 2. helyre oda, amit csak azért írtam be, hogy oda úgyis bekerülök, de előre tudom hogy utálni fogom. Sírógörcseim vannak, ki vagyok borulva tegnap óta. Mit csináljak? :(
20/L
Nekem sem fog idén úgy sikerülni az emelt bioszom, ahogy szeretném, tuti, hogy nem is fognak felvenni orvosira, de nem halok bele..majd jövőre újra próbálkozom, addig dolgozom valahol. Túl magasak a ponthatárok, miért nem választottál valami kevésbé felkapott szakot? Költségesre nem tudsz menni?
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!