Ti milyen nyelvet tanulnátok szívesebben?
Figyelt kérdés
Jövőre +1 nyelvet kell tanulni...most még csak angolt tanulok már 4 éve.Most viszont nem tudom hogy második nyelvként németet, franciát, vagy latint tanuljak...kérlek titeket írjátok már le hogy ti melyiket tanulnátok szívesebben. Köszönöm! :)2012. máj. 2. 21:54
1/7 anonim válasza:
ha a három közül kell választani én a franciát választanám. A német számomra túl durva nyelv, nem tetszik. A latin meg már kihalt nyelv, nagyon érdekes és szép is, de akkor már tanulj olyat amit beszélnek is a mai világban. :)
3/7 anonim válasza:
német, az unión belül jól használhatod...az angol mellett.
4/7 anonim válasza:
Ha angolt tanulnék én biztos németet választanám és azért, amit az utolsó írt.
Nekem a francia nem tetszik valamiért.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
A német anyanyelvű jó eséllyel beszéli az angolt. Így velük nincs kommunikációs nehézség.
Viszont a francia annyira paraszt, hogy nem szólal meg más nyelven.
Így lehet több emberrel tudsz kommunikálni ha a franciát választod.
És ezt nem csak Európában tudnád használni, hanem a francia nyelvű "gyarmati" országokban is.
7/7 A kérdező kommentje:
mindenki válaszát nagyon köszönöm!!
2012. jún. 6. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!