Ha újra kezdhetnétek az életeteket mit tanulnátok? Mit dolgot dolgoznátok? Mi az ami a legjobban keres? Amivel a legjobban el lehet helyezkedni? Vagy mit tennétek munkatéren?
21 vagyok.
Ha újrakezdhetném akkor kihisztiztem volna az osztályugrást.
Anyumék rákérdeztek általánosban, de a tanárok szerint hiába okos voltam meg kiemelkedtem az osztályból, fizikailag kicsi voltam, a legalacsonyabb és a legfiatalabb úgyhogy nem ajánlották az osztályugrást.
Zeneiskolában és matektanodában 2 évvel idősebbekkel voltam.
Vagy gimiben le kellett volna tennem előre az osztályozóvizsgákat.
10.-től szakmát szereztem volna ez egészségügyben: ápolónőit
érettségi után 1 évet kihagytam volna és külföldön dolgoztam volna hogy pénzt gyűjtsek
miközben online top up diplomát csináltam volna a regisztrált nővér képesítésemből
és utána külföldre is jelentkeztem volna 4éves orvosi egyetemre
pénzem lett volna már rá, minden képesítésem meglett volna
most úgy állok hogy 21 évesen csinálom ezt :D
persze gyerekfejjel még nem gondolod át ennyire ezeket a dolgokat, volt tervem, csak a pénz közbeszólt, a szüleim nem tudják finanszírozni a sulim, azt hogy én nem otthopn eszem, mert olyan az órarendem, a könyveim, mindent...
úgyhogy elegem lett ebből és megcsinálom magam.
csak az időt sajnálom... annyi fáj hogy úgy érzem a tavalyi depresszióm elvett az életemből egy rakat időt... de mindegy, leckének jó volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!