Baranyai mostanság végzett gyógyszertári asszisztenseket, expediáló asszisztenseket kérdeznék, hogy el tudtak-e helyezkedni a szakmában?
Figyelt kérdés
Sajnos én a gyakorlaton döbbentem rá, hogy esélyem nem sok lesz munkát találnom ezzel a végzettséggel.Pedig nem időhúzásnak szántam a tanulást, hiszen lassan 40 éves leszek. Iszonyatosan dühít, hogy sorra indítják el ezt a képzést és többen végeznek-feltéve, ha kitartanak, mint ahány patika van a térségben, nevezzük nevén a gyereket, Pécsen. Még gyakorlati helyet is nehéz találni . Komolyan. Nekem kell megalázkodni, h. hadd melózzak már ingyen. Tiszta vicc. Én is 1 évet feleslegesen szenvedtem, valljuk be nem könnyű ennyi idősen tanulni és ez a moduláris rendszer is megnehezítette a képzést. De most feladom. Minek tanuljak összesen 3 évet expediálóval együtt-mert ugye a sima asszisztensivel semmit nem érnék-, ha 5% esélyem van kb. elhelyezkedni? Mert persze anyucim nem patikavezető, h. bármiféle előnyöket élveznék majd e téren. Már egyszer elvégeztem egy ilyen telített szakmát, a gyógymasszőrit, de legalább azt élveztem, még ha elhelyezkedni nem is lehet benne-persze ahhoz, h rendelőben dolgozz, szintén jól be kell nyalnod magad,1 helyre 200 jelentkező. Csak vállalkozóival ér valamit, oda meg elég a sima masszőri végz. Is, viszont a suli nem volt megterhelő és időben sem volt veszélyes, főleg hogy nem moduláris rendszerű volt, amit iszonyatos baromságnak tartok amúgy-elhúzzák az időt, mire szakmait kezdesz tanulni, az 1. év végén vagy és elgondolhatsz, bejön-e a dolog vagy sem, de magát a szakmát nem lehet ennyi idő alatt normálisan megtanulni! Szóval várom a véleményeket, mindenesetre ez nem befolyásol abban, hogy jelenleg folytassam a tanulmányaim. Szégyen, nem szégyen, érettségizett létemre egy eladói tanfolyamra iratkoztam most be. Mert dolgozni akarok! Pesten bezzeg akadna munka, de nem költözhet mki fel!2011. máj. 21. 21:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!