Szabad cigizni az utcán?
De ha vannak más emberek a környezetedben, akkor ne tedd! Pl ha utcán megelőzöl egy másik embert, akkor pofátlanság odafüstölni. Vagy Ha csak bárhol a közeledben van más, és odafújja a szél, akkor se.
Otthon cigizz, ott nem zavarsz másokat!
Hát persze:)
Ha az utcán nem szabadna, akkor mi értelme lenne külön a megállókban tiltani?:)
"Az utolsónak üzenem, hogy szerencsétlen szüleim egész nap az utcán dolgoznak. És kövezd meg őket, dohányoznak. Na? Idióta. Borzalmas,hogy ismételten két külön fajként kezeljük a dohányosokat és a nemdohányosokat, pedig ez csak egy szokás. HAHÓ!"
A dohányosok és a többi ember azt csinálnak magukkal, amit csak akarnak. De engem és másokat ne mérgezzenek már vele.
Kedves előző!
Köszönjük mélyenszántó és emberséges hozzászólásodat. Köszönjük a kifogásaidat, amikkel a gyengeségedet próbálok leplezni. Sikertelenül. Ahogy nagyon szépen és ügyesen leírtad, az emberek teszik azt, ami mérgezi a levegőt. Te is egy ember vagy, ha nagyon nehéz is ezt elfogadni. Az is ember, aki melletted sétál az utcán. Te dohányzol, ő nem, akkor ne tukmáld rá. Ha egy részeg szájon vág, akkor ugye te is elfogadod, hogy ja, hát ő ilyen. Én nem bántom a dohányosokat, mert vannak köztük nagyon okosak és illedelmesek, akik felfogják, hogy én nem kérek abból a fertelmes bűzből. Nem velük van a baj, hanem az olyanokkal, akik nem képesek érett ember módjára viselkedni és gondolkodni. Akik úgy vannak vele, hogy bizony nekik bármit szabad, mert ők ők, és ez bőven elég indok. Ha valaki pedig nem ért egyet, azt letudják egy sértéssel, mert ennyire képesek. Szomorú. Kérlek, ha valaki pofán köp a butaságaid miatt, majd emlékezz a saját szavaidra és mentalitásodra. Ha ez nem elég az elfogadáshoz, akkor a hiba talán nem azokban van, akik nem kérnek kátrányszagodból. Köszönöm, hogy ezt elolvastad. Nem, ne reagálj, tudom mit fogsz írni, és az én anyámat, hogyne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!