Mandulagyulladás esetén szabad cigizni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 19:16
1/7 anonim válasza:
hát ha azt akarod hogy még nagyobb baj legyen nyugodtan
3/7 A kérdező kommentje:
jó nem fogok. de nem lehetett volna egyszerűen azt írni h: ,,Nem" ?
2012. febr. 6. 20:25
4/7 anonim válasza:
én cigiztem, nem bírtam ki nélküle. Nem tett jót gondolom, mert 5x gyulladt be egymás után :D ki is vették utána
de nem biztos, hogy a cigi miatt volt
5/7 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy szabadni szabad, de nagyon nem tanácsos. :) Egy komoly mandulagyulladás esetén az egyszerű légvétel is nehéz menet, de ha erős bagós vagy, akkor valószínűleg szükséged lesz a bagóra.
6/7 anonim válasza:
Én 3 éve dohányzom, azóta be van gyulladva. Hogy árt-e neki, azt nem tudom, de le is sz*rom.
7/7 anonim válasza:
Én garatgyulladással simán bagóztam, amikor agyrázkódásom volt viszont nem (mondjuk csak mert nem engedték a kórteremben, meg kimenni sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!