TEDD LE! CSAK AZÉRT CIGIZEL mert a barátaid is csinálják most komolyan??
Amúgy szabad vagy nem úgy is csinálják úgyhogy az mindegy hány éves kortól!
L/13
2011. júl. 10. 15:22
2/12 anonim válasza:
büszkék lehettek magatokra. Am a válasz: 18
2011. júl. 10. 15:22
3/12 anonim válasza:
A kérdésedre válaszolva sehány... mert bármilyen idősen is kezd el károsítja az egészséged... és ha valami károsít legyen az 1 éve vagy 100 akkor sem jó.
Az,hogy ki hány éves kora óta cigizik már más kérdés.
2011. júl. 10. 15:24
4/12 anonim válasza:
Hivatalosan 18 éves kortól lehet Magyarországon cigarettát venni. Nem hivatalosan pedig szabadni szabad bárkinek, csak nem ajánlott.
2011. júl. 10. 15:26
5/12 anonim válasza:
én nem akarlak kioktatni, de szörnyü a sok dohányos:)én is dohányzok 12éves koromtól.amugy meg 13vagyok.18tól szabadna,de nekem kiadják az alkoholt is némely helyen szal tökmindegy:)sajna ilyen a világ:)amugy ne cigizz!nem vagyok rá büszke én se..de abba is hagyom gondolom nem kioktatást vársz;)
2011. júl. 10. 22:36
6/12 A kérdező kommentje:
x""D
2011. júl. 11. 09:28
7/12 anonim válasza:
Fejlődésbe lévő szervezetre van a legártalmasabb hatással...
2011. júl. 11. 10:36
8/12 anonim válasza:
Azért cigizel mert a barátaid is??!!!
Képzeld,nekem is cigizek néhány barátom,aztán akkor persze már én is,úgy durván 10 szálat szívtam el,na persze nem egy más után,és abba is hagytam,mert rájöttem,hogy nem éri meg kockáztatni az életemet!
Egyébként a kérdésedre válaszolva 18-at mondok,de viszont sajnos a nem túl jól menő kocsmákban,meg lepukkant kisboltokban,sajnos kiadják,lehetsz te akár 10 éves is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!