Lányok így saját magatoknak lemernétek vágni a hajatokat?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=jSObrLtSPqQ&feature=relmfu
Videó sajnos nem magyarul van, de elég jól bemutatja a haj vágását.
2012. ápr. 28. 14:43
1/5 anonim válasza:
Én 14 éves korom óta magamnak vágom, pedig nem vagyok fodrász. Észre se vennéd a különbséget:)
2/5 A kérdező kommentje:
Hogyan vágod le a hajad? Jó lenne ha leírnád.
2012. ápr. 29. 14:11
3/5 anonim válasza:
Mondjuk én fiú vagyok. Hát a felállás annyi, hogy vettem hajnyíró gépet, de a kívánt hosszt sajnos nem sikerült elérni vele (4-5 centi hosszúság) ezért ismerőstől elkértem a hajvágóollóját és azzal vágom. Először hajmosás utána beállok a tükör elé és az újaimmal megfogok egy kis hajat és a végeit levágom. Ezt addig ismétlem még el nem értem a kívánt eredményt. Nem túl bonyolult csak sajnos a fejem hátulját nem látom ezért kénytelen vagyok olyankor unokatesómat áthívni és ő mondja hogy hol hosszabb még a kelleténél. Röviden ennyi. Persze az eredmény nem olyan lesz mint egy képzett fodrásznál, de a különbséget szemmel lehetetlen észrevenni. Remélem tudtam segíteni.
4/5 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem olyan bonyolult.. Én is magamnak vágom a hajam évek óta, és a családomnak annyira tetszettek a magamon elért eredményeim, hogy a Testvéremnek és Édesanyámnak is én vágom a haját, és mindig kérdezgetik tőlük, milyen fodrászhoz járnak és csak lesnek mikor mondják, hogy én vagyok!:) Az a fontos, hogy bízz benne, hogy sikerül, ne legyél ideges, ne kapkodj.. A videó alapján meg végképp nem lesz nehéz dolgod.. Egyébként én meg is szoktam ritkítani a hajam (lehet hülyén hangzik) borotvával.. Ha bizonytalan vagy akkor először csak próbálgasd a hajvágást úgy, hogy csak a végéből vágsz, és azzal szórakozol, de meg fogod látni, hogy nem egy ördöngős dolog!:)
5/5 anonim válasza:
Én nem mernék nekiállni.
Egyrészt talán némi tapasztalat sem ártana, másrészt nem is látom normálisan, hogy mit csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!