Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a baja mindenkinek a wow-val?

Mi a baja mindenkinek a wow-val?

Figyelt kérdés
Már nagyon unom, hogy keresek egy kérdést és ilyen válaszok vannak, HA AZ WOW-OS: Legyen saját életed, Hagyd abba, töröld le, és élj... meg ilyesmik. De ha mondjuk valaki Lineage-el játszik annak nem szól senki.

2012. ápr. 25. 16:49
 1/9 anonim válasza:

Szia!

Jómagam is wow-oztam.

Ez volt az egyetlen kikapcsolódásom.

És a párom állandóan "zaklatott" miatta, hogy függőséget okoz.. és már teljesen kocka vagyok...

Tényleg!

Nem bírtam letörölni!

Először csak néha beléptem, de nem játszottam

Később már be sem léptem....

...maaaajd egy fél év után jutottam el odáig, hogy letöröltem..

3 év telt el és most dobtam ki a lemezt :D

2012. ápr. 25. 17:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Én például nem vagyok függő... ahogy haverom vagy osztálytársam talál egy játékot amivel tudunk jól játszani, akkor átállok arra játszani. Wow-val annyit játszok, hogy ne unatkozzak. Vagy inkább kimegyek velük valamerre. De az zavar, hogy csak wow-val ilyen mindenki... egyik haverom Lineage 2-zik és olyan függő, hogy csak na! :D De ha valaki lineage-zik senki nem mondja, hogy hagyd rá és élj...
2012. ápr. 25. 19:25
 3/9 anonim válasza:

Hát mert hogy elpazarolt idő meg bla bla bla bla bla.....

Jól érzem magam ha hébe-hóba wowozok, szeretek kertészkedni, strandolni, sörözni, stb stb. Ha kikapcsol az, hogy néha wowozok akkor mi baj ezzel. Nekem is anno amikor "kocka" voltam a fejemhez vágták ezt párszor, de ha ez szellemileg kikapcsolt és boldoggá tett akkor mehet a pofa alapállásba, mert én sem ítélem el mások szenvedélyét legyen az "káros" vagy sem.

2012. ápr. 26. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:

csak az ilyen nyomi törtösök és a szellemileg visszamaradottak (főként tinik) lesznek függők.

de nekik mindegy h wow vagy bármi más, rákapnak és nem tudják abbahagyni. Később meg fikázzák.

Az ilyenekből lesznek később a jobbikosok.

2012. ápr. 29. 10:03
 5/9 anonim válasza:

:D

LoL

2012. máj. 3. 08:38
 6/9 Matyi0216 válasza:
én is wowozok :) ... és sokan mondják nekem is hogy kocka vok de sztem nem vok függő ha naponta fél órára fel meek egy gyors hc-ra vagy egy bg-re
2012. máj. 5. 08:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Én 5 éven át wowoztam. Ráadásul lány vagyok. xD (nem, nem vagyok 200 tonna) Nelf warrim volt, és pvpztem. Háát.. Folyamatosan haladni egy adott seasonon nem kis időt vesz igénybe. Össze szedni a team ratet, meg az arénapontot. Főleg úgy, hogy mellette nem árt szerezni egy közepes instageart, hogy elfogadható cuccban legyél, mert egyes esetekben jó ha van pve itemed.

Na aztán 5 év alatt rengeteg mindent csináltam ebben a világban. Aztán azt vettem észre, hogy függők. Napi 6-8 óra, kemény bgvel, minden szarral. Mondjuk egy héten 3-4 napon át ez ment egyetem mellett.

Aztán a végére már nem is tudom mi vetett véget ennek... Talán az, hogy sikerült bejutnom arra a szakra ahol mindig is tanulni akartam és a wow akadályozott volna? Lehet. Elvégre mindig szerettem jó állapotban maradni a karival. Ha kijött új dolog akkor megszerezni stb... Szóval mindent bezsebelni. Ehhez meg csak foglalkozni kell vele. Így volt ez a DBW-vel is. Aztán mikor már 3 hónapja jártam a rohadt ICC-be érte és csak nem esett, pedig még gold is lett volna rá, olyan ideges lettem, hogy elajándékoztam a karim és töröltem az egészet.

Az érdekes, hogy 5 év után képes voltam egy nap alatt megszabadulni, úgy hogy lassan már 2 hónapja nem játszok. Nem is hiányzik. Csak az bosszantó, hogyha meghallok olyan zenét, ami bg alatt ment. Na az felidézi az emlékeket. xD

Szóval. Nem rossz a wow, csak ha komoly karit akarsz, és komolyan akarod űzni, akkor sok idődet lopja el alattomosan.

2012. okt. 18. 00:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyébként meg azért nem szólnak be más játékosoknak, mert jelenleg az MMORPG királya a WoW. Jelenleg a legjobban futó játék még mindig, bár most azt olvastam, hogy ezzel a pandás ökörséggel visszaesés tapasztalható... Hát nem tudom, majd jön a sok mandulaszemű ázsiai aztán kitöltik a helyeket.

Szóval a lényeg: A wow ismert, híres játék és azért baszogatnak vele. A Lineage-t kevesebben ismerik, szal azt se tudják mi az.

2012. okt. 18. 00:06
 9/9 anonim ***** válasza:
mi az a lineage? O.o hát szerintem azért van másoknak gondjuk a wowwal mert nem tudnak vele játszani.nem értik mint én a metint.kipróbáltam nem tudtam mit kell benne csinálni ezért nem tetszett..
2013. jan. 31. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!