Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol tudnám feldobni ezt a...

Hol tudnám feldobni ezt a k*cs*göt?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van egy ismerősöm, aki olyan diákigazolványt használ, ami már nem érvényes. Ez alatt azt értem, hogy iskolát váltott (gimiből OKJ képzésre) de a gimnazista diákját használja. Hogy miért akarom ezt tenni? Ő mindenkit feldob egy-egy tanárnál vagy az igazgatónál, ha valaki olyat tesz, ami neki nem tetszik, pl. dohányzik, stb. A suliban mindenki csak Gestaponak hívja, és ez az illető ezt nagyon élvezi... (másokkal kitolást)

Ezen kívül még WiFi jelszavak feltörésével üti el a felesleges idejét.

Szerintetek megleckéztessem azzal, hogy beköpöm valahol, mert nagyon szeretném, ha egyszer ő is büntit kapna (el van szállva magától), illetve ezt hol tudnám megtenni?

2012. ápr. 25. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát azért jól gondold meg, mert ez neki nem csak egyszeri bünti... Gondolom közlekedés miatt kell neki, és jó sokat spórol ezzel. Szóval először gondold meg hogy amiket tesz az ér-e sok sok ezer forintot...

Én az igazgatónak mondanám el, ha ő nem is tud semmit tenni tuti tud olyanokat, akik már igen. Azt meg nem kell senkinek tudnia, hogy te köpted be.

2012. ápr. 25. 15:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Azt nem is szerettem volna, ha mindenki tudja, hogy én voltam, csak olyan igazságérzetem van, hogy ezt nem bírom elviselni. Ezenkívül a tanárai mindig beszedik, néhány havonta, és nyomnak rá egy matricát, hogy érvényes.
2012. ápr. 25. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!