Hogyan tudnám a sima copfot egyszerűen feldobni, hogy ne legyen olyan uncsi?
Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 16:58
1/2 anonim válasza:
elől két tincset hagy ki a csurizásból (de sokat nem csak pár szálat) és azt vasald ki. és úgy :D én ma úgy voltam :D
2/2 anonim válasza:
Tök jó hajgumikat, hajcsatokat, hajpántokat lehet kapni pár száz forintért, ezekkel nagyon jól fel lehet dobni a copfot.
Én olyat szoktam még, hogy a frufrum felső harmadát és egy kisebb tincset feltpírzok, eligazgatom és lecsatolom. Vagy oldalt 1-1 tincset kihagyom a copfból és kifelé behullámosítom. Nem göndörítem, csak egy laza kis hullámot teszek bele.
Ha nincs sok időm, akkor pedig azzal variálok, hogy a tarkóhoz közelre fogom a copfot vagy feljebb és egy szép, nagyobb, feltűnőbb fülbevalót teszek a fülembe. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!