Mivel tudnam feldobni a szobam hangulatat? 16/F
növényekkel, gyertyákkal, poszterekkel, festményekkel, valamilyen tárgy gyűjtésének darabjaival, textilekkel, rejtett fényekkel, festékkel....
elég nagy választási lehetőséget hagytál, ezt igazán Te tudod eldönteni, Te ismered Magad, a stílusodat...
A mi időnkben néhány Ossian, Pokolgép, meg pucér csajos poszter tökéletesen megtette!
33/F
Én régen a Bravós újságok képeit raktam ki. De lávalámpa, egyéb világító kütyük jó megoldás lehet.
A legnagyobb felületek szineinek megváltoztatásával tudod gyökeresen megváltoztatni az eddigi hangulatot:
fal, függöny, szőnyeg, falvédő, bútorkárpit.
Pl. ha új függönyt veszel, új színűt, talán az a legolcsóbb, legegyszerűbb változtatás.
Nálam pl. minden egyszínű napsárga, narancs és piros. Ezt a 3 szint variálom a függönnyel, bútorkárpittal és szőnyeggel.
Lehet venni pl. műszörmét, velúrt a szükséges méretben, amivel aztán leteríted az ágyat: az is jó nagy felület egy új, vidám, barátságos színnel.
Még a hangulatvilágítás, ami eszembe jut.
Szeretem a gyertyát, szép gyertyatartókat, olyan mécseseket, amik mintát vetítenek a falra, a fényfüzért, fényfüggönyt, illetve lehet kapni ún. LED-csíkot többféle színben, amivel sajátos hangulatot lehet kelteni a szobában.
Fényfüggöny, fényfüzér a Google-ban kereshető, ezek szétszórhatók a szobában.
Itt több képet látsz a led-szalag felhasználási ötleteiről, máshol nem találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!