Hogy vegyem rá a normális étkezésre?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki mindig mondja hogy mennyivel nehezebb nálam és hogy fogyni akar. (Szerintem pedig úgy jó ahogy van egyáltalán nem nagydarab a magasságához tökéletes a súlya ) (Azt mondja nem fogyókúrázik) Megfigyeltem (bár ehhez nem kell nagy megfigyelő képesség) hogy délig nem eszik semmit és sose reggelizik szerintem azt hiszi ezzel jobb lesz. Hogy mondjam meg neki hogy azzal hogy nem eszik nemfog fogyni és csak árt magának milyen érvekkel lehetne rávenni arra hogy rendesen étkezzen?2012. ápr. 24. 17:57
1/2 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy ne kínozza magát azzal hogy nem eszik rendesen, mondd el neki hogy úgy tetszik neked ahogy van és hogyha nem eszik rendesen azzal problémák is léphetnek fel.
2/2 anonim válasza:
a reggeli kihagyása nem minösül koplalásnak..én sem szoktam reggelizni se idöm nincs rá se kedvem és csak még többet akarnék enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!