Hol vannak mostanában a normális pasik? :D Úgy értem akivel lehetne normálisan beszélni.
Azért én az utolsó válaszolónak ellent mondanék, mert ez egy általánosítás és engem személy szerint a hideg kiráz a "menő rosszfiúk"-tól, akik szerintem inkább szánalmasak, mintsem menők. Soha nem jönnék össze olyannal, akinek az ego-ja nagyobb, mint a Föld és állandóan csak magával van elfoglalva, hogy ő mennyire kemény gyerek és jófej...
Szerencsére én évekkel ezelőtt megtaláltam a normális pasit, számomra ő a nagy Ő!Szöges ellentéte a mai pasiknak(persze nem mindenki ilyen rosszfiú típus) és állítom egymilliószor jobb bárki másnál, hiába nem apuci mercijével száguld, és nincs tele a bankszámlája(amit viszont a mai csajok többsége tényleg elvár, hogy kocsival hordozzák a s*ggét).
Vannak normális pasik, csak sajnos írtó ritka, és nehéz összefutni velük, vagy csak rossz helyen keresgélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!