Mostanában ez a normális? (Többi lent) Mit gondoltok?
Valamelyik nap mit sem sejtve felosontam a fészbukra. Falamon szétnéztem, 2 értesítés (KETTŐ!!!) arról, hogy az Aztadomon lájkolták egy kommentemet. Ok, semmi különös, gondolom én, majd megakad a szemem egy osztálytársam képén. Hát az szögezzük le hogy a lánynak már legalább 500 000 profilképe van, mindegyiken bájvigyor vagy kacsaszáj, de tuti hogy a sérója sminkje profin be van lőve. Amúgy nagyon kedves a csaj, nekem is jó barátnőm, de tudod az az igazi "jaj-tinivagyok-mihezkezdjek-nehézazéletem" - szindróma ami néha rájön. Namost, a 500 001. profilképe alatt 34 (!!!) komment és legalább ennyi lájk, a kommentek pedig nagy átlagban így néztek ki:
"Jahj de cukimukihh vagy!"
"Valaki nagyon szép!"
"Jaj babám milyen gyönyörű vagy"
Azt az 1500 szmájlit amit még hozzácsatolnak, már hagy ne kelljen leírnom. Miközben félig röhögve olvasgattam a "szercsihh puszcsihh szépcsihh" - kategóriába tartozó kommenteket, amiket egyébként egy TELJESEN ÁTLAGOS prof képhez írtak, felmerült bennem a kérdést: XY mér' kap annyi lájkot EGY darab képére, mint én EGÉSZ ÉLETEMBEN? Csak nem azért mert ő a "mindenki szeret engem" - kategóriába tartozik?? Nanecsináld... Nem akarom, hogy egy ilyen rendes barátnőmből ekkora netk****a legyen!
És itt a kérdés: manapság ez normális? Itt mindenki szercsihh puszcsihh + szmájlitájfun, csak én nem? :O Ez fura. Pedig eddig nem éreztem magam ősembernek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!