Mit lehet abban érteni hogy különleges, egyedi arc? Modellkedni szeretnék és. Többi lent
Gyerekmodell szeretnék lenni, ( 12 éves vagyok) mindenki azt mondja hogy szép vagyok de nem különleges. Mit lehet abban érteni hogy különleges? Nagy barna szemem van, nagyon hosszú , dús szempillám. Jó alakom van, nem vagyok olyan magas de fotómodellnek nem kell magasnak lennie. Méreteim: 78-61-80
Hosszabb, göndör, barna hajam van. Szerintetek?
Tudnál képet mutatni? Kíváncsi vagyok rá. :)
Látatlanban nehéz eldönteni.
16/L
Én a Mondecaste modellügynökséghez mennék gyerekmodellnek.
Híresebb ügynökségekbe felnőtt koromban sem mehetnék mert csak 156 cm vagyok és ott kell lenni 174-nek. Annyi nagyobb koromban sem leszek mert anyukám is alacsony és én is...
Aranyos vagy, szép is, viszont a különlegesség olyan amiből kevés van, pl hozzád hasonló lányok azért nem ritkák.
A különleges az vmi egyéni. Pl több képen, a linkelten is ki van egyenesítve a hajad, manapság meg éppen az egyenesített hajú lányokból van sok, pl meghagyhatnád loknisra, vagy vmi kicsit különleges, de természetes frizurával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!