Tudnátok mondani valami feltűnő, egyedi, stílusos férfi haj viseletet? :D
Figyelt kérdés
Szeretnék valami újat kezdeni a hajammal..Már eléggé unom ezt a "tüsi" hajszerkezetet.Volt már hosszabb is olyan emo feelinges de most szeretnék valami különlegeset.Ha befestettném az b*zis lenne szerintetek? Lécci segítsetek vagy linkeljetek képeket!:D 15/F2012. márc. 2. 19:39
2/5 anonim válasza:
Ha különlegeset akarsz akkor inkább növeszd meg mint fesd. :D
3/5 Doruss válasza:
Szerintem ne fesd be. Legalábbis szerintem elég gáz. Mit szólnál valami olyanhoz, hogy egy picit megnöveszted (nem hosszúra, csak néhány centit) és ilyen kicsit borzosan, bozontosan viseled?
4/5 anonim válasza:
15/F vagyok énis,és most fogom feketére befestetni :D ugyanabban a cipőben járok mint te,én olyan stílust választottam,hogy nekem van választékom...és a választéktól ballra pár mm-es a hajam,a választéktól jobbra pedig van kb. 8-9cm-s hajam...elég "feltűnő,és egyedi"..(hátul is rövid)
5/5 anonim válasza:
utolsó vagyok... [link] valami ilyenre gondoltam...remélem megtudod nyitni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!