Voltatok már aurafotózáson?
Ha igen, milyen az aurád? Mit mondott még a fényképész? Hogy ment ez az egész?
Csak azért mert én épp ma voltam és elég érdekes dolgokat mondott...
engem érdekelne, de még nem voltam!
viszont egyik ilyen szép boltban a bácsi azt mondta, hogy nekem zöldes, nyugodt, szelíd, vidám, de többet sajna nem.
neked mit mondott?
Vannak olyan emberek, akit látják, hidd el! :)
Nekem azt mondta, hogy kék és lila, láttam is a fotót persze... Idigókék ember vagyok, ami azt jelenti, hogy szavak nélkul meg tudok érteni másokat, és gyógyítani is tudok, de foleg a lelki dolgokra korlátozódom. Tanulás nélkuli tudással szulettem, bele tudom élni magam a mások helyzetébe, és segítek is. Rengeteg energia van bennem, szinte valamilyen mágia... És még az elozo életemrol is beszélt. Megtudtam, hogy elozo életemben egy spanyol férfi voltam, akinek sok szeretoje volt, a saját anyám pedig a gyerekem volt, s most pedig azért vagyunk megint itt, mert akkoriban elhagytam ot, s jóvá kell tennem.
Ja, és amit fontos tudni, hogy spanyolos vonásaim vannak, a mentalitásom is olyan, ezt mások is mondták már :)
wooow
ez azért picit morbid, az anyudos :D
de akkor csupa szépet mondott, nagyon jókat, hű de jófej ember lehetsz :DD
de ez tök jó...egyre jobban akarok. hmm.. még azon gondolkodom, kit hívjak el magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!