Te mindig válaszolsz a kérdésekre?
Már többször is tapasztaltam ilyet. Kérdezek valamit és válasz helyett, jól nekem esnek, hogy én ilyen, meg olyan vagyok és hogy nem lehet ezt, vagy azt tudni.
Az rendben van, ha válaszol valamit és mellé leírja a saját tapasztalatát, de kiakaszt, hogy néhány ember nemhogy nem válaszol normálisan, hanem egyből b@szogatni kezd.
Általában igen. Igyekszem segíteni. Persze vannak kivételek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
Előző: én mindig kényes voltam a helyesírásra, de mi van, ha valaki siet, nem erőssége a helyesírás és a kérdésére szeretne választ kapni? Ez kb. olyan, mint ha az eladó azért nem szolgál ki valakit, mert beszédhibás, és kiszolgálás helyett elkezd logopédia órát tartani neki. A kommunikációnak vannak normái, de bizonyos határon belül meg lehet érteni a beszédszándékot, és akkor nem abba kéne belekötni, hogy a hülye miért úgy mondja. Tévében, újságban, stb. már elvárás az igényes kommunikáció.
Egyébként igen, a kérdésre igyekszem válaszolni. De van, hogy kicsit "szerteágazó" a kérdés és talán nem pont arra válaszolok, amire kéne. (most pl. az előző hozzászólóho tettem hozzá) Vagy eleve maga a kérdés kiborít (mert pl. 16 éves lány a szex problémájáról kérdez, h mit kéne másképp csinálni a barátjával), ezekre oda szoktam pörkölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!