Ti milyen dallal köszönnétek v köszöntétek meg szüleiteknek a felnevelést, törődést?
Figyelt kérdés
Lagzi előtt vunk és keresgélünk szép zenéket,amiket szüleinknek küldenénk majd a nagy nap előtt.2012. ápr. 17. 20:11
1/3 anonim válasza:
Sógorok- Búcsúzó, mi ezzel köszöntük meg :-)
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt még sosem hallottam,de gyönyörű,azt hiszem ez lesz a miénk is! :)
2012. ápr. 17. 20:50
3/3 anonim válasza:
Első vagyok, nekem a mai napig könny szökik a szemembe ha meghallom:) Egy szál vörös rózsát adtunk még nekik, + én saját kezűleg csináltam egy kis ajándékot.
Lényegében egy vers volt, vörös kemény papírra, pausz papírt kötöttem oda vörös masnival, és arra nyomtattam ki egy köszönő verset, de ez már csak formalitás, csináld úgy hogy neked a legszebb legyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!