Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mit vesztek szüleiteknek...

Ti mit vesztek szüleiteknek karácsonyra?

Figyelt kérdés
adjatok pár tippet...:D ja, és nem otthon készítésűt:D
2011. dec. 3. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Venni nem veszek semmit, most annak mi értelme, hogy az ő pénzükből bevásárolok nekik?
2011. dec. 3. 19:44
 2/4 A kérdező kommentje:
oké, nekem pl van pénzem ami nem tőluk van!
2011. dec. 3. 19:58
 3/4 anonim válasza:

én nem dolgoztam megérte ugyan, hanem sok mindenem eladtam, ami feleslegessé vált, meguntam... egyszerű: vaterázom, és már nem tudom hány 10 vagy talán 100ezret tudtam már "keresni". most 25 ezer ft-nyi pénz jött be, amit elköltök rájuk.

édesanyámnak fehérneműket, mert már nagyon elvannak használódva, és veszek neki valami egyszerűt, szépet, kényelmeset. Édesapám nincs, nevelőapukámnak pedig valami csúszásgátló kesztyűt, ami meleg, mert van ló, előtte volt tehén, és ki kell hordani villával a trágyát, kesztyűje meg nincs, és a hideg már sebbesre csípte a kezét, úgy berepedt a bőr szegénynek. Szóval ezek lesznek. A mostani háztatártsban pedig: párom szüleivel élek. Itt is mindenki kap valamit: könyvet(olyat, ami igazán érdekli), tepsifogó kesztyű, Páromnak egy eredeti reális mez (ez is vateráról, szerencsére ott lehet spórolni), kedvenc mesés kispárna, 3 pohár, stb stb.. nagyiéknak pedig valami különleges szappan...

gondolom kihagytam valakit, de most ennyi jutott eszembe.

én kapok: kesztyű, sapka, tolltartó, ceruzatartó, körülbelül ennyi... meg lehet, parfüm, mert 4 éve van meg ugyan az, lassan használtam el, és most nagyon kevés van már, de ez nem biztos, mert drágának tartják. Majd később megveszem magamnak :) pedig ez is vaterás, no mindegy :)

Bocsi, hogy leírtam mást is, mint a szüleim, csak nekem 2 családom van, és kicsit összetettebb náalm.

2011. dec. 4. 18:23
 4/4 anonim válasza:

Háát én lehet hogy adok nekik egy ajándékcsomagot amibe bele rakok olyan dolgokat amiket szeretnek pl:kávét,teát,bort,csoki meg ilyenek!

Vagy lehet hogy veszek pár filmet amiket már régota szeretnének!

Remélem örülnek majd neki!

2012. dec. 1. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!