Punkok hova lettetek?
Figyelt kérdés
hol vagytok?? régen mennyien voltunk, most hova tüntetek?????:(:(:(:(:(2009. jún. 19. 20:47
1/18 anonim válasza:
ugyan ez a moszkva téri punk dolog mindig is elcsépelt hülyeség volt, most mégis tele van a moszkva punkokkal:D
2/18 anonim válasza:
debrecenben vannak/vagyunk egy páran ;)
3/18 anonim válasza:
Hát igen elfogytunk, a mi városunkból is eltűntek, rólam se mondaná meg senki egykoron hogy néztem ki, de nem is érdekel az a lényeg h belül nem változott semmi! :)
6/18 anonim válasza:
tavaly kecskeméten egy időben nagyon sok punk volt. Nem azok a 20 ezer ft acélbetétet, belőtt hajú, apuci pénzén jólélő tizenévesek, hanem nagyon sok igazi, vérbeli utcánélő punk volt....Nem, nem csak hajléktalanok voltak. Azért a két dolog egészen más életstilust jelent. Amúgy nem tudom hová tűntek, úgy tizen lehettek kb, mostmár nem látni egyikőjüket se, pedig nagyon jófejek voltak, én kedveltem őket.
7/18 A kérdező kommentje:
esetleg györ környékén elnek még valahol????:(:S
2009. jún. 20. 14:53
8/18 anonim válasza:
Nem tudom de a kérdező is egy tizenéves divatpank :D
9/18 A kérdező kommentje:
meg az édes anyukád:) és mintha olyan rohatnagy divat lenne a pank nem?..
2009. jún. 21. 17:13
10/18 anonim válasza:
jah a sok télleg divatember(discosokra értem) állítják hogy így divat punkok úgy divat punkok, holott nem is nagy divat punknak lenni, sőt, egyedül a nagy közösségbe inkább vakmerőség bevállalni, ne tud meg mennyit bántanak érte:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!