Most én vagyok a szőke?!
Figyelt kérdés
Tegnap eltűnt az egyik pár fülbevalóm,pedig emlékszem,hogy a polcra raktam tusolás elött,és mikor kijöttem,már nem volt ott :OO felkutatattam mindent,de nem találtam sehol,Ma meg öcsémnek tünt el valami bisz-basza valami techniai cucc felkerestünk most is mindent,de semmi :// most mindenki minket basz le amikor,télleg nem jellemző ránk,hogy eltünnek a dolgok,mindenünk nagyon rendezett. L/162012. ápr. 16. 17:31
1/5 anonim válasza:
a fülbevaló lehet beesett a szekrény, ágy alá.
a tesód dolgát pedig lehet, hogy valaki elvette dolgozott vele vagy elfelejtette hová tette esetleg anyukátok pakolta el és nem emlékszik.
úgyis előkerül ha nem keresitek :)
2/5 A kérdező kommentje:
Értem én,de hát nincs időnk várni,mert most meg kell keresni "-.- már órák óta keressük.
2012. ápr. 16. 17:40
3/5 A kérdező kommentje:
mostmár az emberek is eltüntek :// xdd
2012. ápr. 16. 17:59
4/5 anonim válasza:
"-.- ezt mire írtad?????
egy kicsit nagyképű vagy nem gondolod? legalább megpróbáltam segíteni....inkább azt kellett volna írjam h igen szőke vagy?
akkor tessék:
IGEN, NAGYON SZŐKE VAGY -.-""""
5/5 A kérdező kommentje:
nem rád írtam,nyugi csak arra,hogy elegem van,hogy sehol nincs,bocsi,ha félre értelmezted
2012. ápr. 16. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!