Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ne nézzetek hülyének ezt egy...

Ne nézzetek hülyének ezt egy honlapon olvastam még régen. Igaz lenne?

Figyelt kérdés

Az h egyedül otthon belenézel a tükörbe mindenféle áramforrástól távol, elmondasz egy szöveget nem tom mit. Utána a tükör jobb sarkába meglátsz valamit/valakit és az közeledik hozzád egy jobban de nem nézhetsz hátra mert akkor szörnyű dolog történne..

---------------------------------------------------------

Másik.. ha megidézel egy démont akor az ajtó ki-be csukódik az ablakok is és meg fogsz halni ....

KÉRLEK TITEKET H ÉRTELMES!!!!! VÁLASZOKAT ÍRJATOK.

2009. jún. 19. 15:57
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
92%

Már megbocsáss,de felelőtlen vagy.Ilyen dolgokkal nem szabad játszani.Az ezoterikus dolgoknak meg vannak a maga szabályai,törvényei.

Tudod,ha megidézel egy démont azt vissza is kell küldeni,mert magától nem fog elmenni.S nem fog az rá hatni,hogy "légszííííí,menj el."Ez ugyanígy igaz a szellemekre is.És ezzel nem oltani akarlak,csak van rálátásom a témára és nem egy történetet hallottam,hogy valaki szórakozásból csinált ilyeneket és a pszhihiátrán kötött ki, esetleg meghalt.

Kérlek,légy egy picit felelősségteljes,a te érdekedben

2009. júl. 22. 13:03
 22/25 A kérdező kommentje:
Démont nem idéztem. Csak a tükröset próbáltam ki.
2009. júl. 22. 13:49
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Én kipróbáltam a tükröset és még mindig itt ülök. De szellemet nem idéznék a világ pénzéért sem.

1. Nem merem.

2. Baromi nehéz visszaküldeni.

3. Ha nem sikerül visszaküldeni állítólag abba a személybe "bújik" bele aki megidézte.

Sokat olvastam erről a neten, és sokat is hallottam. De igazándiból nem hiszemem, hogy ha vki kipróbálná és meg is jelenne a szellem/sátán/démon megölne. Mert, gondoljuk csak bele, még soha nem mondták a a tv-ben, neten, rádióban hogy kiszállt x sírból ez és ez a szellem és megölte ezt és ezt.

Na, elő az ésszel emberek!:D

2009. júl. 22. 17:54
 24/25 anonim válasza:
79%
13:03-as vagyok.Nem azt mondom,hogy mindenki így végzi,de megtörténhet.
2009. júl. 22. 19:03
 25/25 anonim ***** válasza:

Lehet hogy van ilyen... A szellemvilág nagyon bonyolult. Bár én jobban hiszek Kovács András Nagy Táltoskönyvének! Szerintem ki kéne olvasnod, és tanulnod kéne belőle! :P

Nem kamu! Ez az ember tényleg tud valamit!Megvallom voltam már nála, tanultam is sokat a könyvéből, és a tudást a mai napig is használom... Higgy nekem! ;D

Ősmagyar Táltos Egyház

1143 Budapest,

Tábornok út 11/A. I/11

Telefon: 06/1 251- 4983

Telefon/ fax: 06/1 222- 3186

Weblap: www.taltos7.hu

2009. júl. 22. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!