Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ne nézzetek hülyének ezt egy...

Ne nézzetek hülyének ezt egy honlapon olvastam még régen. Igaz lenne?

Figyelt kérdés

Az h egyedül otthon belenézel a tükörbe mindenféle áramforrástól távol, elmondasz egy szöveget nem tom mit. Utána a tükör jobb sarkába meglátsz valamit/valakit és az közeledik hozzád egy jobban de nem nézhetsz hátra mert akkor szörnyű dolog történne..

---------------------------------------------------------

Másik.. ha megidézel egy démont akor az ajtó ki-be csukódik az ablakok is és meg fogsz halni ....

KÉRLEK TITEKET H ÉRTELMES!!!!! VÁLASZOKAT ÍRJATOK.

2009. jún. 19. 15:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
46%

21:33-as vagyok

nem tudom, a tükröset nem ajánlom, nem kockáztatnám az életem, de ha mégis kipróbáljátok, akkor ne forduljatok hátra, akármilyen rémisztőt is láttok, ne nézzetek hátra!

2009. jún. 21. 20:21
 12/25 A kérdező kommentje:
Jaj most elolvastam újra a démonost tehát .. éjfélkor egy gyertyát jobbra balra jobbra elhúzol az arcod előtt és akkor kopogtatnak ésha nem nyitsz ajtós meghalsz ... tudom "értelmes" de most olvastam.
2009. jún. 22. 12:28
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
És ha kinyitom akkor mi lesz? Hozza a postás a családi pótélékot? Vagy a házmester beköszön?
2009. jún. 22. 15:16
 14/25 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces.. xD Nem tudom mi lesz ha kinyitom az ajtót ... de holnap kipróbálom a tükröset ..
2009. jún. 22. 18:01
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
és melyik ajtót kell kinyitni? a szobám ajtaját, vagy a bejárati ajtót? :D
2009. jún. 22. 19:16
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
és még az előzőhöz, majd meséld el a tükröset
2009. jún. 22. 19:16
 17/25 A kérdező kommentje:

Huhh megcsináltam .. és

Hát nem is tudom lehet h azért mert sokáig néztem vagy nem azért de láttam valami árnyat ami közeledett .. úgy megilyedtem h nem mertem hátranézni . kb 2-3 perc múlva eltűnt nem tudom h mi volt ez de nagyon félelmetes volt.

2009. jún. 23. 20:48
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp muszály éjfélkor? Mert ha nem, akkor megcsinálom most.
2009. jún. 24. 14:07
 19/25 A kérdező kommentje:
Meglehet most is csak el kell sötétíteni a szobát.
2009. jún. 24. 15:25
 20/25 anonim válasza:
100%
igen, ez Bloody Mary legendája, amiszerint ha éjszaka a tükör előtt kimondod 3x a nevét akkor eljön érted és megöl, vagy legalábbis megijeszt. barátnőm kipróbálta, de nem wált valóra...azért én nem kockáztatok.Pux
2009. júl. 17. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!