Ne nézzetek hülyének ezt egy honlapon olvastam még régen. Igaz lenne?
Az h egyedül otthon belenézel a tükörbe mindenféle áramforrástól távol, elmondasz egy szöveget nem tom mit. Utána a tükör jobb sarkába meglátsz valamit/valakit és az közeledik hozzád egy jobban de nem nézhetsz hátra mert akkor szörnyű dolog történne..
---------------------------------------------------------
Másik.. ha megidézel egy démont akor az ajtó ki-be csukódik az ablakok is és meg fogsz halni ....
KÉRLEK TITEKET H ÉRTELMES!!!!! VÁLASZOKAT ÍRJATOK.
Én ilyenről még nem hallottam. Jóba' vagyok a tükörrel, minden cm2-ével.
Szerintem ez csak valami misztikus filmből való, vagy nem tudom, de szerintem ez bugyuta dolog. Egy tükör mit tudna neked ártani? Ez nem a Hófehérke...
Démonokat idézni pedig - bár nem vagyok jártas a témában - nem csak úgy hopp szoktak, hanem annak kritériumokkal teli pontos leírása van.
Bloody Mary legendájára gondoltál?
"Az egyik legtöbb változatban ismert városi legenda Bloody Mary, azaz Véres Mária története. Mary hol egy szellemként, hol egy boszorkányként jelenik meg az elbeszélésekben. Egyvalami azonban mindegyik változatban közös: ha valaki a tükör előtt kimondja a nevét háromszor, annak megjelenik. Ezen kívül azonban a történet szinte minden pontja változó. Bloody Mary helyett használják még a Mary Worth, a Mary Worthington, Bloody Bones, Mary Whales, Mary Johnson, Mary Lou, Mary Jane, Black Agnes, Svarte Madame és a Hell Mary neveket is. Van olyan változata a legendának, amely előírja, hogy éjfélkor kell kimondani a szellem nevét, és arra is rengeteg verzió van, a legvéresebbtől a jövőbe látásig, hogy mi történik, ha megjelenik az arc a tükörben. Néhány elbeszélés szerint nem is Mary, hanem egyenesen a Sátán feje tűnik fel a fürdőszobában. Bloody Mary-ről leggyakrabban azt állítják, hogy egy gyerekgyilkos volt abban a városban, ahol a történetet épp elmesélik, de akad, aki azt feltételezi, hogy Véres Mária nem más, mint az angol királynő, I. Mária, aki mindenáron be akarta vezetni a katolicizmust Angliában. Bloody Mary a városi legendáját általában a gyerekek szokták afféle bátorságpróbaként játszani a szülinapi zsúrokon, ottalvós bulikon."
ez a tükrös dolog hasonlít bloody mary legendájára =)
1ébként én a tükröset kipróbáltam, nem jött be! xD
erről olvastam a múltkor
tehát, ha tükörrel idézel meg egy szellemet, vagy jósolsz, valamelyik a kettő közül, akkor a tükörben meglátod állítólag a sátánt, és ha hátrafordulsz, akkor meghalsz, ez ezért is érdemesebb egyedül csinálni, mert ha más is van melletted, akkor őt is megölheted, ezzel, persze, ha nem fordulsz hátra, akkor nem lesz semmi baj, legalábbis ezt olvastam
a démonosról viszont nem hallottam semmit, szerintem nézz utána
Ja, a kampókezeset mi is játszottuk régen, még általánosban a lány wc-ben. xD
És persze nem jött elő semmilyen kampókéz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!