Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » El vagyok atkozva vagy csak...

El vagyok atkozva vagy csak rosz helyt rosz idobe?

Figyelt kérdés
Sziasztok 23 eves fiu vagyok nem tudom mi tortenik velem az utobbi idobe vagyis 5 eve,minden evben tortenik velem valami szornyu de neha valami jot is kapok cserebe,de tobb a rosz.5 ev alat 3 szor vettek el a hajtasimat.Eloszor 3holnapig masodszor 7 holnapig es harmadszor mar 5 holnapja anelkul vagyok. Mindig alckohol miatt.Az elso alkalomkor nem volt gond masodik alkalomkor pedig balesett miat,es harmadszor pedig vittem haza egy jo baratott es verekedesbe keveredtunk ahol en aki csak ultem nekem lett tobb problemam.Pedig sportolo vagyok nem nagyon iszok es mikor ittam is fojton baj lett meg ha nem is kerestem .Sok baratom volt ezelott 5 eve de megismerttem egy lanyt aki eluzte mind. Par baratomat kiveve.Es mos baratok sincsenek es baratno sincs.

#jogosítvány #rosz idoben rosz helyen
2012. ápr. 15. 15:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet. Szerintem csak rossz helyen rossz időben.
2012. ápr. 15. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!