Kikapcsolod éjszakára a mobilodat?
Figyelt kérdés
Mikor, milyen okokból szoktad kikapcsolni?
Vagy miért nem?
2009. jún. 17. 19:28
21/27 anonim válasza:
nem kapcsolom ki,es hetvegen a hangaj is kikapcsolom es a rezgest is
22/27 A kérdező kommentje:
21:23 - nem a kérdező volt. A kérdező minden választ hasznosnak ítél, ami a kérdésre válaszol, és minden választ (itt olyan még nem volt) pont nélkül hagy, ami nem a kérdéshez tartozik.
Viszont a kérdező nem haragszik a panaszkodásért, az ő válaszait is mindig leszavazzák... Viszont a kérdező azt is tudja, hogy itt már régesrégen nem arról szól a "pontozás", amiről kéne. Ez már csak harc.
De a kérdező szívesen olvasná minél több ember véleményét a témában. :)
2009. jún. 17. 21:50
23/27 A kérdező kommentje:
Ja, és mérget vehetsz rá, hogy azért pontozták le a válaszod, mert - nem akarok ötleteket adni, privátod meg nincs...
2009. jún. 17. 21:51
24/27 anonim válasza:
Én nem szoktam kikapcsolni!Mert nem nagyon érdekel h most ki vagy be!:D
25/27 anonim válasza:
Nem szoktam soha kikapcsolni,de éjszakára mindig leveszem a hangot és a rezgőt is, mert van egy-két marha,aki azzal szórakozik,hogy sms-t ír hajnali 3-kor!
26/27 anonim válasza:
Én nem kapcsolom ki,rezgőre van állítva és a fejem mellett van,általában felébredek az üzikre,de nem zavar:) Nekem éjszaka is tudnom kell mennyi a pontos idő,mennyit lehet még aludni:)))
27/27 anonim válasza:
Általában rezgőn hagyom,és leveszem a hangot.Csak akkor kapcsolom ki,ha nem akarok valakivel beszélni.Hagy izguljon,mikor azt mondja:a hívott szám nem kapcsolható! De ilyen ritkán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!