Kikapcsolod éjszakára a mobilodat?
Figyelt kérdés
Mikor, milyen okokból szoktad kikapcsolni?
Vagy miért nem?
2009. jún. 17. 19:28
1/27 Zümy válasza:
Én ki szoktam kapcoslni ,hogy ne merüljön az aksi és,hogy ne hívjanak éjszaka..nincs kedvem ezért felébredni:D
2/27 anonim válasza:
Soha nem kapcsolom ki, munkám miatt kell sajnos.
3/27 A kérdező kommentje:
uhh, orvos vagy tűzoltó vagy? Vagy milyen munka lehet az, ahol éjszaka is ugornod kell néha? :O
2009. jún. 17. 19:33
4/27 anonim válasza:
Két mobilom van, régebben rendszeresen kikapcsoltam oket.. Most már veluk alszok :D
6/27 anonim válasza:
Állandóan kikapcsolom éjszaka.Nem akarom h zavarjanak éjszaka:)Egyébként meg nem szoktam csak lehallkitani szinházban,moziban stb...
7/27 anonim válasza:
Sosem kapcsolom ki mert akkor nem tudom mennyi az idő ha felébredek, nem szeretem kapcsolgatni, különben is mindig olyan halkra van véve hogy szinte nem is hallani, csak rezeg.
8/27 A kérdező kommentje:
És akkor akik nem kapcsolják ki, hol tartják? A fejük mellett?
Gondolom, akik kikapcsolják, az asztalra, vagy polcra teszik.
Különben régen én is mindig kikapcsoltam, de mostanában csak rezgőre van állítva. Egy smsre nem ébredek föl, de egy hívásra igen.
2009. jún. 17. 19:44
9/27 anonim válasza:
Mindig be van kapcsolva! Egy korábbi kérdésben (vmi olyasmi, h. ki az akit bármikor felhívnék?) leírtam, h. engem nem zavarna, h. vki hajnali 3-kor flkeltene, h. nem tud aludni, dumáljunk egy kicsit! Meg főleg ha baj van... Én elérhető vagyok!
10/27 anonim válasza:
Én csak akkor kapcsolom ki mikor lemerült a telefonom(ilyenkor csípog)és nincs lehetőségem feltölteni.De utána egyből visszakapcsolom mert akkor jön rá egy egység...:)
Am éjszakára nem.Az ágyam mellett lévő éjjeli szekrényen tartom.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!