Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kikapcsolod éjszakára a...

Kikapcsolod éjszakára a mobilodat?

Figyelt kérdés

Mikor, milyen okokból szoktad kikapcsolni?

Vagy miért nem?

2009. jún. 17. 19:28
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

19:44- azt a kérdést is én írtam, és épp azért tettem föl ezt a kérdést, mert az egyik válaszról jutott eszembe. :)

Mostanában érdekel ez a dolog, de azt nem tudom megmondani, hogy miért. :)

2009. jún. 17. 19:48
 12/27 anonim ***** válasza:
97%
Nem szoktam kikapcsolni, többnyire úgysem hívogatnak éjszaka. Az ágyamon szokott lenni a párnám mellett, mert reggel még nem látok el az óráig, úgyhogy a telefonomon nézem az időt :D
2009. jún. 17. 19:52
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
Sosem kapcsolom ki, mert nekem a telefonban van az ébresztőm, hogy tudjam itt az idő felkelni:)
2009. jún. 17. 19:53
 14/27 anonim ***** válasza:
97%
Én kikapcsolom éjszaka. Ha kivételesen bekapcsolva hagyom, mert szükség van rá, akkor sem a fejem mellett tartom, hanem távolabb.
2009. jún. 17. 19:55
 15/27 anonim válasza:
97%
Nem szoktam kikapcsolni, már megszoktam ezt. Nem vagyok fontos ember, de nincs kedvem ki-be kapcsolgatni nap mint nap. Zavarni sem szoktak éjszaka, persze kaptam már sms-t vagy hívtak éjszaka, de az nem volt zavaró, hiszen olyan ember hívott/írt. Például ha valamelyik barátom vagy épp a barátom írt egy kedves vagy épp vicces sms-t, akkor annak még örülni is tudok. :) Persze ha fel is fogom az éjszaka. :D Vagy egy hasonló hívásnak is tudok örülni, csak reggel nem mindig emlékszek rá. :D Meg például volt, hogy a mama rosszul lett éjszaka és csak engem tudott hívni a családból, mert a többieknek ki volt kapcsolva a telefonja. Szerencsére nem volt komoly baj,de akármi lehetett volna. Ugyanúgy egy baráttal is történhet valami és rossz érzés lenne ha tudnám, hogy nem tudtam segíteni, mert ki volt kapcsolva a telefonom. De persze ne történjen senkivel senki, ha meg még is történne, valószínű, hogy ez nem mindennapos. Meg szerintem ezzel nem lehet sokat spórolni az aksin, hogy éjszakára kikapcsolom, mert ha jó minőségű a telefon aksija, akkor elvileg kell bírnia anélkül is. Amúgy az éjjeli szekrényen tartom vagy az ágyam mellett.
2009. jún. 17. 19:58
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Az éjjeli szekrényen tartom, nem szoktam kikapcsolni. Hang le , rezgő ki.
2009. jún. 17. 20:32
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem nagyon szoktak keresni, szóval nyugodtan bekapcsolva hagyhatom. Meg szükségem is van rá, én szeretem megnézni az időt éjjel (és reggel is) amikor felébredek.

Mivel galéria ágyon alszom és szeretem, ha kéznél van a telefon, ezért általában valahol a párnám/plüssállataim alatt szokott lenni.

15/L

2009. jún. 17. 20:34
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Én éjszakára mindig kikapcsolom.
2009. jún. 17. 20:51
 19/27 anonim válasza:
85%
Nem értem miért kellett leszavazni szinte az összeset (kivéve az utolsó hármat, még...)! Normálisan válaszoltam a kérdésre, kifejtettem a véleményem és ennyi (19:58-as vagyok). Meg a többiek is normálisan leírták, hogy miért hagyják úgy vagy miért nem, és látom már az ő válaszuk sem 100%-ban hasznos, mint először. Pedig a kérdésre válaszoltak (és itt szerintem a vélemény/tapasztalat számít, nincs egyértelmű válasz). Szóval nem értem mire jó ez a leszavazás, de mindegy. És gondolom nem a kérdező volt, úgyhogy bocs a panaszkodásért!
2009. jún. 17. 21:23
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Visszatérve egyik válaszadora , ha ki van kapcsolva a mobil, akkor is ébreszt ! Legalább is ami eddig nekem volt az mindegyik.

Én sosem szoktam, mert soha nem lehet tudni mikor van valami baj valakivel, és nem tudnak elérni, meg persze gyerekeim is nagyok már, és ök ha van valami baj akkor éjszaka hivnak, értem ezt a hétvégi kiruccanásaikra ( 18 éves lányomrol beszélek )

2009. jún. 17. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!