Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a barátnői...

Miért csinálják ezt a barátnőim? (többi lent)

Figyelt kérdés
Járok egy fiúval,és a legjobb barátnőim állandóan csúfolják,csúnyákat mondanak rá..pedig nem is ismerik személyesen.(eddig még csak képeken látták). Viszont tavaly jártam egy másik pasival és azt is ugyan így gúnyolták minden féle csúnyát mondtak rá..Persze én az ő barátjukra soha nem mondok semmi rosszat,nem bántom őket semmivel se..Nem tudom hogy miért ilyenek,már 8 éve legjobb barátnők vagyunk...De ha van pasim akkor mindig bántják a pasijaimat
2012. ápr. 3. 19:23
 1/2 anonim válasza:

Vagy a srác irtó helyes és féltékenyek ( a legjobb barátnőkkel is megesik az ilyen) vagy valamit tudnak róla ami rossz, de titkolni akarják hogy ne hogy összevessz velük. Vagy egyszerűen unszimpi nekik. Az én legjobb barátnőmnek is voltak olyan pasijai akiket nem nagyon szerettem, de meg kellett békélnem hogy szeretik egymást és nem szóltam bele a dolgokba. Ők is rá fognak jönni. Ha szeretitek egymást és ez látszik rajtatok akkor el fogják fogadni.

A legjobb barátnők a másikat attól szokták félteni a barátnőjüket, dehogy nagyon csalódjanak egy pasiban.

ez az én véleményem.

2012. ápr. 4. 16:18
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2012. ápr. 12. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!