Mért vagyok ilyen? Egyszerűen túl lusta vagyok mindenhez.
Figyelt kérdés
Egész nap fáradékony vagyok,nincs életkedvem.Ha hazajövök suliból elmegyek aludni,estefelé kicsit netezek,összerakom a táskám és már megint az ágyban fekszem és zenét hallgatok(vagy alszok).Pedig még a suliban sem csinálunk semmit(heh,kártyázunk).Még a hajam is hullik...Régebben pedig nem voltam ilyen!2009. jún. 15. 20:49
1/2 anonim válasza:
valószínűleg vérszegény vagy, de ezt nem mondom biztosra szedned kéne valamilyen multivitamint, vagy béres cseppet, hidd el, én is ilyen fáradékony voltam és sokkal jobb lett a helyzet hogy elkezdtem szedni
2/2 anonim válasza:
erőltesd meg magad... lehet hogy eleinte nehéz lesz de kezdj vmi sportot... karácsony környékén én is így voltam de mára már evezek, focizok, röpizek, és minden nap futok, plusz most fogok elkezdni gyúrni hogy legyen egy valahogy kinéző felsőtestem most úgy vagyok hogy naponta megeszek egy féldisznót és semmi gondom nincs ha éjfélkor fekszek és hatkor kelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!