Nőknek is lehet esélyük ilyen téren?
Figyelt kérdés
Rengeteg helyen látom, hogy biztonságiőröket, vagyonőröket keresnek. Mivel mindig érdekelt is, gondoltam keresek tanfolyamot és elvégzem. De nőket is fel szoktak venni ilyen helyekre, mert alig-alig látok női biztonsági őröket vagy vagyonőröket.2012. márc. 31. 12:28
1/3 anonim válasza:
Én már láttam! :)
Egyébként kérdezd meg!Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Nő vagyok és elvégeztem egy biztonsági őr tanfolyamot, ráadásul a csoportban rajtam kívül több nő is volt. Szükség van női biztonsági őrökre, mert pl. ruha átvizsgálást csak azonos nemű őr végezhet el. Az sajnos igaz, hogy a férfiak előnyben vannak, de nem lehetetlen nőként elhelyezkedni. Igaz, nekem nem igazán sikerült, nem (csak) a nemem miatt, hanem mostanság elég sok az elvárás, saját gépkocsi, fegyvervizsga, gyakorlat, vállalkozói igazolvány stb. A 24 órás munkaidőről nem is beszélve. Az nekem nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!