Lányok azért mert szeretem a neon színű körömlakkokat már emo/rocker stílusú vagyok?
Pár napja hétvégére kilakkoztam a körmöm egy szép neon színű körömlakkal. És anyum megkérdezte hogy miért ilyennel festem a körmöm meg hogy szeretem az ilyen hülye emo-s rockeres cuccokat. Én határozottan nemet mondtam! Mivel ez az igazság! Nem szeretem a rockot, a punkot ,a hippit,sem semmi ilyesmit! Átlag 14 éves lány vagyok . Viszont az egyedüli zene amit hallgatok a POP :)) azt imádom. Egyébként semmi más cuccom nem ilyen inkább olyan visszafogott. Ruhatáram főbb színei kék, rózsaszín, sárga, barna , zöld, farmer, lila mindegyikből a nagyon halvány szín.
Egyedül a lakkjaim ilyen színűek . Szerintetek milyen a stílusom?
1#: egyetertek a tanacsaiddal.
2# voltam, 16/L
Köszi a válaszokat! :) És egyébként én nem azért szeretem a pop-ot mert divatos hanem azért mert ez a zene tetszik. :)
És tényleg nem tudom anyumat megérteni.
Mi a sz*r? Hogy a rocker meg a neon lakk?? Hát, bocsi, nem szeretnélek megbántani, DE EZ MARHASÁG XD Még az emo is. Rocker vagyok, és még az életbe nem láttam hozzám hasonló stílusú lányt neon körömlakkal. Ez abszolút nem igaz :) Különben mindig elmondom, de rockernek nem attól számít valaki, hogy hogy néz ki. Ez egy életérzés és gondolkodásmód, amit a nem rocker személyek gyakran hülye szemszögből néznek és teljesen máshogy képzelik el, mint ahogy van. Ne értsd félre, most nem hülyézlek le, épp az ellenkezője. Jól állsz hozzá a dologhoz, és a rockert összekapcsolni a neon lakkal hülyeség. A diszkósok festik a körmüket általában ilyenre. Vagyis én úgy néztem, de lehet ez is hülyeség. Mindenesetre ettől biztos nem vagy sem rocker, sem emo. Egy tragédia, hogy asz emberek képesek ennyi alapján meghatározni a stílust. Tudod, a rockernek/emonak(emósnak) ez baromi sokat jelent, többet, mint hogy hogy öltözik. :D
majdnem 14 éves rocker lány voltam :D remélem segítettem rajtad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!