Most akkor rocker vagyok?
már sokan kérdezték h rocker vagyok?!
nem tartom magam annak attól h van pár fekete cuccom és rock zenét hallgatok, és néha elmegyek rock koncertre...
Szerintem mindegy, minek neveznek/nevezed magadat. A lényeg, hogy önmagad legyél.
Egyébként, szerintem sehol sincs lejegyezve a rocker definíciója. Ha annak érzed magad, az vagy. :)
inkább vagyok rocker mint "cukcsi" plázapudli aki minden héten másik focistával kavar...
sajnos ilyen környezetben kell élnem és hát kilógok a tömegből... ;)
16/l
aki ilyet kérdez, az nem rocker :))
neked más az ízlésed, mint másoknak, ennyi. vagyis szerintem, bár ez nézőpont kérdése. a rocker fogalom sokaknak inkább egy életérzés, vagy ilyesmi, sokkal fontosabb, mint a ruha vagy a koncert. Ha valaki olyan kérdezi(mostanában sok van belőlük) aki mániákusan tudni akarja, kinek mi a stílusa, és ez alapján megítéli, mondhatod neki nyugodtan, hogy rocker vagy, úgyis azt nézi, hogy milyen ruhákat hordasz és milyen zenét hallgatsz.
Ha már nem ilyen emberrel beszélsz, és nem is valami divatmajommal, akkor már nem biztos :D na, érted mit akarok mondani? :))
mindenesetre még lehetsz rocker. Én is innen kezdtem, hét hónap telet el, azóta a rockot tartom életérzésemnek, a rock zenét az egyetlen hallgatható zenének(és a metalt meg hasonlókat), és még sok minden van, ami most nem lényeg...
lényeg az, hogy a stílus igazából nem azt jelenti, mit hallgatsz és hogy nézel ki, hanem a gondolkodásodat és az életérzésedet jelenti, sz'al egyszerűbben: ha te rockernek tartod magad, akkor az vagy, ha meg nem, akkor nem vagy. Ennyi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!