Azért lehet ilyen mert rocker lett?
Figyelt kérdés
Mostanában megváltozott nagyon.régen jól tanult nem volt semmi zűr vele nyugott volt meg ilyenek.Mos rocker lett de nem is hangoztassa meg ilyenek,hanem sötét cuccokban meg rockeres karkötőkben jár meg ezek.Zűrösebb lett leromlottak a jegyei és lazán vesz mindent szóval nem tudom miért lett ilyen vagy csak lehet hogy én reagálom túl.Vagy más oka lehet?2012. febr. 5. 18:16
1/3 anonim válasza:
az oka sok minen lehet.
1. Mások viselkedése
2. Csak tetszik neki a zene
3. Unta már a régi külsőjét
4. Elnyomva érezte magát és tett érte valamit
Ha csak az osztály társad akkor szard le...
Ha a barátod csinálj valamit hogy ne izgasson téged
Ha a legjobbhaverod akkor vedd át te is a stílusát vagy esetleg mutasd meg neki hogy ez neked nem tetszik. Ha igazai jó barát,megérti :)
2/3 anonim válasza:
Azért lett ilyen, mert valami zűr van benne, vagy körülötte. Ez csak tünet, nem ok.
3/3 A kérdező kommentje:
1.válaszoló hát jó haverom meg meg má beszéltem vele
2.de nem mond semmit nekem hiába kérdem ilyenről
na mindegy majd csak lesz valami kössz a válaszokat :)
2012. febr. 7. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!