Mennyiért tudnák rocker cuccokat venni?
1. Nincs olyan szó, hogy tudnák.=> TUDNÉK
2. Nincs olyan, hogy rocker cucc.
Nyilván mindenhol más az ára a ruháknak. Tudnék boltokat ajánlani, de azt sem tudom,hogy mi a stílusod. Van egyáltalán stílusod? Nem mellesleg a rocker, mint olyan nem ruhadarabokra, hanem szemléletre, zenére, gondolkodásra mondható. Felesleges külsőségek...
Hány éves vagy?
*B.a
aki ilyet kérdez, az hagyja a fenébe, divatrocker ne legyél!!
nemnem, neked nem kell "rocker cuccokat" venni(ami amúgy sem egy létező fogalom), a-a, divatrockerből, a rock zene és életérzés szégyeneiből már van elég.
Na, de hogy ne legyek ennyire kö.csög: nyugi, ha tényleg rocker vagy, erre előbb-utóbb magadtól is rá fogsz jönni. De nehogy nekem leutánozd a Paramore énekesnőjét vagy valami ilyesmit! nyugiiii.... komolyan mondom, előbb-utóbb rá fogsz jönni magadtól is, mennyire hülyeség ilyet kérdezni.
Na, szóval ezzel csak ennyit szerettem volna elmondani:
- a rock nem öltözködés kérdése, ilyesmitől nem függ, ha ezzel nem értesz egyet, olyan divatrocker vagy, hogy nem is érdemes ezt megkérdezni.
- a divatrockerek létezésének semmi értelme, megszégyenítik a már amúgy is egyre inkább lenézett stílust.
- már csak azért se legyél ilyen divatrocker, mert ezzel csak az emberek igazi rockerekről alkotott véleményét viszed mélyebbre. Szerinted kinek köszönhetjük, hogy a legtöbben csak "büdös alkoholistáknak" tartanak minket?(már bocs a kifejezésért, de ezt használják a legtöbbször).
- A rock egy gondolkodásmód, életérzés, és zenei stílus.
- VEGYÉL ELŐ EGY NYELVTAN KÖNYVET, KÉRLEK!! tudnák szó nem létezik, csak tudnék.
- A válaszomat kérlek, ne kötözködésnek vedd, csak olyasminek, amit minden divatrocker megkap egyszer életében, abban a reményben, hogy normális rocker lesz belőlük.
- és bocsi, nem mondom meg, mit csinálj, a te döntésed, de hát komolyan, egy ilyen kérdéstől az ember a fejét fogja, na :D
-(ez már a többieknek szól) nem, nem vagyok teljesen hülye, csak igyekeztem kicsit viccesre venni, ami nem sikerült, de mindegy :DD
előre is bocs a kérdezőtől :DD
üdvözlet, szép napot, lau voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!