Ezt hogy kell megfejteni? (rejtvény)
2012. márc. 30. 09:07
21/34 anonim válasza:
Ha szemben tartomn a papírt melyik szónak kell kijönnie fordítás nélkül a legfelső sorban?
22/34 anonim válasza:
Grillezett bajor csülök. lehet úgy is tartani, hogy a lapot vízszintesen tartva felemeled a szemed magasságába, nincs külön felső sor, az egész egy hosszában megnyújtott sor.
23/34 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááÁÁááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá.............................................................. nem megy XDDDDD eskü diliházba költözök ezekután XDDD és egy karton sört iszok meg délután...
24/34 anonim válasza:
Le merném fogadni, hogy mindenkinek megvan már, csak szívatni akartok, hogy mikor unom már meg a magyarázást.
25/34 A kérdező kommentje:
Megvan,megvan,megvan, el se hiszem!!!!!! Szóval, lapot teljesen vizszintesen tartani szemmagasságban, majd a lap tetejét pár mm-rel megemelni, és tényleg kijön!!!!
2012. márc. 30. 10:50
26/34 anonim válasza:
Bazz ha szívatnálak eskü letérdelnék eléd :D megcsókolgatnálak de én télleg satu vafgyok :D 23 éves fiú és vegyész nap mint nap bonyolultabb képleteteket oldok meg és erre nem vagyok képes felbasz :D
27/34 A kérdező kommentje:
Ha nekem ment, neked is fog, gyerünk! Papir vizszintesbe, szemmagasságba (pupilláddal egyvonalba), csak a papir rövidebb élét lásd (tedd könyvre, hogy egyenes maradjon), aztán a tetejét 1-2-3 mm-rel emeld feljebb, és kijön az étel neve, bal szélen G-vel kezdődik, hosszú, nyújtott alakja van. Na?
2012. márc. 30. 10:59
28/34 anonim válasza:
Hát én nemtudom eskü... bazzz ááááá adjatok egy sört de mostmá tényleg meeeee kivagyok... kérek még egy kényszerzubbonyt egy szívószálat hogy tudjak sörözni meg egy doboz cigit zárjatok be 3 napra akkor se látom.. reménytelen... :D egyszerűen nemlátom amit nézni kell.... LÁSS NE CSAK NÉZZ.... ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
29/34 anonim válasza:
Tudom, hogy csak szívatsz minket, úgy látszik, te ilyen vicces kedvű vegyészfiú vagy.
30/34 anonim válasza:
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ LÁTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MINDENKI A VENDÉÉÉÉÉGEM EGY SÖRRE... SZOLNOKON ÁTVEHETŐ KERESSETEK ENGEM :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!