Szerintetek az normális, ha egy 16 éves fiú szeret meséket nézni?
Nekem van egy barátom, aki havonta egyszer-kétszer megnéz egy DVD-s mesét, például az Aranyhajat, vagy más hasonló rajzfilmet. De amúgy mellette olyan mint a többi átlagos srác: sportol, szereti az akció filmeket, a horrort is, szóval nem a 'nyápicok' közül való. Vagy ez inkább jót jelent, mint rosszat?
Válaszodat előre is köszönöm!
U.i.: Kezdem én is átvenni ezen szokását... :)
Ja meg még valami:
Félreértéseket elkerülendő, ha valaki nem szereti a horror filmeket, vagy nem sportol, attól még nem nyápic. Nem így értettem.
Akkor jó! :)
Akkor ezzel nincs is semmi baj?
Én 18 éves lány vagyok, és imádok mesét nézni.
Egyébként azt tapasztaltam, hogy a korosztályomban nincs olyan, aki ne nézne meséket. Szerintem ez az a kor, ahol visszatérünk hozzájuk, mivel megijedünk a felnőtt élettől.
Engem sokkal jobban lekötnek, mint a filmek. Amúgy én is megnéztem egy csomószor az Aranyhajat, vagy pl A párizsi mumust, meg más Disney meséket. És rajzfilmsorozatokat is. Van olyan is, amit le is töltöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!