Öngyilkos legyek? Mit tegyek?
Tudod hányan éreznek így?
Az én fejemben is megfordult már, mert nem láttam értelmet az életnek. 13 évesen megpróbáltam, megtaláltak, kezeltek, de senki nem értette meg, hogy miért tettem. Itt sem fogja a sok ember felfogni, hogy a belső magánynál talán nincs is durvább, amikor teljesen magadra vagy hagyva.
Tudom mit érzel.
De mindig jött nekem valami, ami kizökkentett. Ha akarod priviben elmondom, kiteregetni nem fogom itt az életem, mert a gyakosok közül nagyon sokan csak ítélkezni, meg okoskodni tudnak, semmi megértés nincs bennük, nulla az empátiájuk, pedig ugyanolyan lúzerek, mint bárki, akit lefikáznak.
Ne legyél öngyilkos. Nem arról szól a világ, amit a média beléd ver folyamatosan.
Te egy értékes nő vagy, nehogy már ezeken kis idiótákon múljon az életed.
Nagyon sok embernek eljön az életében egy ilyen deprresziós kor. Ha magad nem tudod legyőzni, akkor kérj segítséget szakembertől.
Vagy próbálj meg életmódot váltani, új barátokat keresni.
Te nem vagy nulla!!!!
Az emberek agymosottak sajnos és önzőek.
Mindent nem kaphatunk meg, amit akarunk. Te csak alkosd meg a jövőd, tanulj és keress olyan embereket, akik megérdemelnek.
Ha úgy érzed sírnod kell, hát sírj Törj, zúzz, csak másokat ne bánts!
Kívánom, hogy szép életed legyen!
Nekem távolról is fontos vagy és nem szeretném, hogy butaságot csinálj idióták miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!